П'ятниця, 19.04.2024, 09:31















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 19 » Тиждень математики та фізики
11:14
Тиждень математики та фізики

  Математична освіта відіграє важливу роль у формуванні загальної культури підростаючого покоління, його світогляду, сприяє естетичному вихованню дитини, розумінню нею краси навколишнього світу, розвиває уяву, просторове, аналітичне та логічне мислення школярів, стимулює розвиток інтелектуальних здібностей школярів.

Із метою підвищення зацікавленості учнів до занять математики, фізики та інформатики, розширення кругозору, поглиблення уявлення про використання відомостей із математики, виховання самостійності мислення, волі, наполегливості в досягненні навчальної мети з 10 грудня по 14 грудня 2018 р. в Грушівському НВК І-ІІ ступенів було проведено тиждень математики та фізики вчителями Доготар К.В., Поповичем А.М., Попеску М.Г., Кімчинською М.І. та Беженар Р.І. Для проведення тижня були задіяні учні 2-9 класів, які були учасниками різних видів змагань.

Понеділок

Розпочався тиждень із загальношкільної лінійки, на якій вчителі ознайомили з планом проведення тижня в закладі та вручили завдання учасникам Міжнародної математичної гри «Кенгуру».

Вівторок

Вчитель математики Кімчинська М.І. провела цікаву вікторину «Магія чисел» у 3 класі. Учні класу розв’язували різні задачі та вправи логічного мислення.

Середа

Цікаво пройшов математичний конкурс для учнів старших класів «Хто зверху?», проведений вчителями математики та фізики Доготар К.В. та Поповичем А.М. Учні 8-9 класів були поділені на дві команди. Гра складалася з 6 раундів та фіналу: «Хто більше?», «Вірю – не вірю», «Хто Я?», «Відгадай колір», «Бліц» та «Математичні фігури».

Учасники команд показали свої знання предмету та вміння працювати в команді. Учні були активними учасниками пізнавальних і веселих конкурсів. В кінці перемогла дружба з однаковими балами для двох команд.

Четвер

Попеску М.Г. провела цікаву вікторину для учнів 2-го класу на тему: «Хто найкмітливіший?». Учням дуже сподобалися різні цікаві завдання запропоновані вчителькою. Школярі активно та охоче брали участь у всіх етапах вікторини.

П’ятниця

Беженар Р.І., вчитель математики 4 класу, провела цікавий конкурс «Математика – цариця наук». Метою конкурсу було активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з математики, стимулювати активну творчу роботу школярів, розвивати логічне мислення, кмітливість.

Кожен захід вирізнявся оригінальністю проведення, цікавим та актуальним змістом, інформаційною насиченістю, відповідав навчально-пізнавальним, розвиваючим та виховним цілям організації освітнього процесу в закладі.

Протягом тижня на перервах проводились інформаційні хвилинки та презентації про цікаві факти з життя видатних вчених математиків та фізиків.

Тиждень пройшов на належному рівні. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість предметами, навички та творчі здібності. Сподіваємось, що шкільне життя дітей цього тижня було більш цікавим і запам'ятається надовго.

Заступник директора з ВР Зінкевич Д.В.

Переглядів: 356 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024