Середа, 24.04.2024, 08:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Січень » 30 » Тиждень патріотичного виховання у Петричанському НВК
09:23
Тиждень патріотичного виховання у Петричанському НВК

Одна Батьківщина, і двох не буває, 
Місця, де родилися, завжди святі. 
Хто рідну оселю свою забуває, 
Той долі не знайде в житті.


   З метою виховання почуття відповідальності, патріотизму, любові до Батьківщини національної свідомості, любові до українського народу, його історії, збереження народних звичаїв та свят у навчально-виховному комплексі з 23.01 по 27.01 2017 року проведено тиждень патріотичного виховання .
   Патріотичні почуття дітей дошкільного та молодшого шкільного віку засновуються на їх інтересі до найближчого оточення (сім'ї, батьківського дому, рідного міста, села), яке вони бачать щодня, вважають своїм, рідним, нерозривно пов'язаним з ними. Важливим напрямом патріотичного виховання є прилучення до народознавства — вивчення культури, побуту, звичаїв рідного народу.
   Вихователі дошкільного підрозділу (Козачук А.П., Мельничук А.Д., Козачук Ю.М., Кузик І.І.) провели з дошкільнятами заняття на теми: « Українська хата – щедра та багата», «Моя країна – Україна», «Вишиванка», «Калинонька-красунечка». Цікавими та повчальними для дітей були дидактичні ігри: «В українській хаті», «Рослинний та тваринний світ України», «Український віночок», «Український одяг».
   Пізнаючи традиції, народну мудрість, народну творчість, розширюючи уявлення про народні промисли, наші маленькі вихованці поступово отримують цілісне уявлення про втілену в художній і предметній творчості своєрідність українського народу. 
   Учнів молодшого шкільного віку педагоги ознайомлюють з культурними і матеріальними цінностями родини і народу, пояснюють зв'язок людини з минулими і майбутніми поколіннями, виховують розуміння смислу життя, інтерес до родинних і народних традицій. 
   Вчителі початкових класів (Піцул А.М., Воробець Л.А., Стругарь Л.П., Шелепюк С.М.) провели уроки: «Твоя Батьківщина – рідна Україна», «Шануй батька й неньку, буде тобі скрізь гладенько», «Україна – єдина країна», «Ми – українці – єдина сім’я» та переглянули презентацію з метою виховання національної свідомості, людської гідності, відродження паростків духовності, формування поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини. Учні 3-4 класів писали диктант "Україна - моя країна".
   Музичний керівник Паламарюк М.В. презентувала учням початкових класів відеозбірку пісень про Україну у виконанні буковинських виконавців, учасників вокальних дитячих студій м. Чернівці та видатних українських співаків. 
  Дошкільнята вивчили пісню на слова та музику В. Дем’янчука «Тобі співаю Україно». 
   Педагоги нашого закладу виховують дітей у дусі патріотизму, формують у них усвідомлення прав і обов'язків перед Батьківщиною, відповідальності перед рідним народом.

Директор Петричанського НВК   Катренюк  Марія

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 482 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024