Середа, 24.04.2024, 22:45















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Березень » 6 » Тиждень педагогічної майстерності “Я атестуюся в Димківському НВК”
14:52
Тиждень педагогічної майстерності “Я атестуюся в Димківському НВК”

    За сучасних умов педагог не тільки повинен по-новому вчити, а й по-новому вчитися, перебувати в постійному творчому пошуку, самовдосконалюватися, ефективно використовувати вже створений кимось досвід, модернізувати відоме до нових завдань, проявляти гнучкість під час виконання запланованого в несподіваних ситуаціях, імпровізувати, уміти фантазувати, бачити перспективу в роботі.

З метою вивчення системи роботи педагогів, що атестуються у 2016-2017 н.р., впровадження в навчально-виховний процес ефективних форм і методів роботи, як засобу розвитку творчості педагога, з 27 лютого по 03 березня в Димківському НВК було проведено Тиждень педагогічної майстерності.

Протягом Тижня проведено наступні заходи :

1. Методична нарада. Ознайомлення з планом проведення Тижня педагогічної майстерності. Підготовка матеріалів до виставки творчих доробок педагогів, ознайомлення з творчими лабораторіями вчителів.

2. День відкритих дверей.

Проведення показових уроків.

Педагогічні знахідки на уроках

У вчителя фізики Іванес Д.М. присутні побачили зацікавленість учнів практичною діяльністю під час виконання лабораторної роботи.

На уроці української літератури у 6 класі цікаво і творчо вчитель Пую Н.Г. продемонструвала інноваційними методами прихований і повчальний зміст твору.

Вчитель-методист Гладкова В.А. на уроці української літератури провела ідейно-тематичний аналіз твору за допомогою найцікавіших методів роботи для учнів.

Урок математики у 2-му класі вчителя початкових класів

Коркодел В.В. був оснащений роздатковим матеріалом, а метод гри стимулював роботу учнів, заохочував їх до виконання складних завдань.

Одним із найцікавіших уроків для учнів став урок образотворчого мистецтва вчителя Микитюк Д.І. Було вдало використано мультимедійний супровід, поєднано теоретичну частину уроку з практичною діяльністю, розкрито творчі здібності учнів.

Вихователь дитячого підрозділу Жижиян О.І. на занятті у середній групі навчила дітей називати ознаки весни, висловлювати власні думки про почуте і побачене, виготовляти весняну символіку.

Практичний психолог Міхай А.П. показала психологічний тренінг, проведений за власною новою програмою «Розвиток комунікативних здібностей та формування згуртованості колективу учнів початкової школи», яка затверджена обласною експертною комісією науково-методичного центру практичної психології соціальної роботи ІППОЧО.

3. Засідання атестаційної комісії.

Проаналізувавши проведену роботу теоретичного і практичного напряму, дирекцією та членами атестаційної комісії було зроблено висновки про достатній рівень проведених показових уроків та методичних заходів, належну підготовку педагогів та прийнято рішення у майбутньому націлити всіх учасників навчально-виховного процесу на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей педагогів та учнів.

4. Круглий стіл «Підведення підсумків Тижня педагогічної майстерності».

В рамках Тижня педагогічної діяльності проведено виставку педагогічних напрацювань: методичних розробок занять, масових виховних заходів, дидактичних та ілюстративних матеріалів, які використовуються на заняттях, портфоліо вчителів. Всіма педагогами, що атестуються, подано на виставку матеріали: розробки конспектів занять, тематичні папки із дидактичними, ілюстративними, демонстраційними, роздатковими матеріалами.

Під час проведення Тижня здійснювався моніторинг володіння інформаційно-комунікаційними технологіями, що дало можливість об’єктивно оцінити діяльність кожного педагога, розкрити його педагогічну лабораторію.

Вчителі, які атестуються в цьому році поділилися досвідом роботи, показали свій педагогічний арсенал нових прийомів у проведенні сучасного інноваційного уроку.

Найщиріші вітання всім педагогам, талановитим учням, здійснення всіх мрій, творчих успіхів та професійних звершень!

Заступник директора з НВР Світик О.Ф.

Переглядів: 509 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024