Субота, 20.04.2024, 05:04















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 10 » Тиждень психології
10:22
Тиждень психології

       У Михайлівському НВК практичним психологом Анастасією Іванівною Унгурян у період з 02.02.15р. по 06.02.15р. було проведено Тиждень психології. Його мета: розширення і поглиблення знань учнів з психології,  розвиток в них інтересу до цієї науки, збагачення  знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до  самопізнання, розкриття творчого потенціалу  школярів, створення позитивного емоційного  настрою.

 У понеділок відбулася  лінійка, де учні ознайомилися з планом проведення тижня та здійснили невелику подорож у світ психології, де  відкрили таємниці, які приховує це загадкове слово за допомогою бесіди «З чого все починалось? Легенда про Амура та Психею».

Бібліотекар Гушул Д.В. підготувала цікаву книжкову виставку на тему «Поринь у світ душі своєї».

Також, у цей день, учні 5-9 класів розвивали комунікативні здібності, навички інтерв'ювання, навички самоорганізації на спільну діяльність приймаючи участь у грі «Слідопит». Школярі з неймовірним азартом досліджували школу: дізнавалися скільки росте ялинок біля школи, рахували східці та вікна,  випитували в учителів улюблених письменників та заглядали в їхні очі, щоб дізнатися якого вони кольору.

Вівторок проходив під девізом «Життя – це не пошук себе. Життя – це створення себе». Протягом дня проводилися цікаві тренінги та лекторії для учнів, а саме: «Я єдиний і неповторний» (учні 5 кл.), «Я серед людей» (учні 7 кл.),  «Добро в тобі» (учні 8 кл.), «Мій вибір – моє майбутнє» (учні 9 кл.).

У середу день розпочався з акції «Колір дня» у якій взяли активну участь учні та педагоги.

Казки супроводжують людину все її життя: вона їх чує від народження. Учні 1 класу, за допомогою казкотерапії «Як Боюсик став Хоробриком», намагалися подолати свої страхи, зрозуміти, що таке добро і зло,  сміливість і чесність.

Також учні молодшої ланки взяли участь у конкусрі малюнків «Мій кольоровий настрій», а старші класи намалювали «Неіснуючу тварину» .

Багато задоволення отримали усі учасники навчально-виховного процесу від акції «Скринька компліментів». На протязі дня листоноша розносив усім гарні листівки, які виготовили учні, та говорив: «Хороший настрій починається з душі, а не з ноги з якої вранці встали!!!».

Четвер розпочався з соціального опитування, яке проводилося у молодших класах на тему: «Емоції, які викликає школа». Також протягом дня діти відгадували психологічні загадки та головоломки, заповнювали анкети та тести.

Найбільше позитивних емоцій учні отримали граючи після уроків у цікавий квест «У пошуках скарбів».  За допомогою підказок, які були сховані по усій школі та на її території,  діти весело бігали, із запалом розгадували цікаві завдання та шукали схований подарунок.

У п’ятницю відбулася акція «Лист психологу», де усі бажаючі мали змогу вкинути до скриньки «Довіри» свої листи, у яких запитували відповіді на найрізноманітніші питання.

На лінійці було оголошено про підсумки тижня Психології. Переможці та активні учасники були нагороджені грамотами та солодкими призами.

 

Переглядів: 620 | Додав: Ulia_RMC | Теги: Тиждень психології | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
+3  
1 О_С_Намака   (10.02.2015 15:19) [Материал]
У Михайлівському НВК-традиційно цікаво і пізнавально. Анастасія Іванівна- кращий психолог))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024