П'ятниця, 19.04.2024, 00:27















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 8 » Традиційна зустріч випускників
09:27
Традиційна зустріч випускників

       Глибоцька гімназія має славні традиції, серед яких – щорічна зустріч випускників ювілейних років. Це випускник, які, навіть сягнувши найвищих вершин, усе ж уміють бути вдячними рідній школі вцілому та учителям зокрема за досвід і знання, які вони щедро отримували у стінах рідної Alma-mater. Вир життя розкидав випускників школи у різні куточки України , а то й за кордон, по-різному склалися їхні долі. Дехто так і проживає в рідному місті, багато хто торує життєві шляхи далеко від отчого дому, а інших доля закинула так далеко, що через велику відстань не змогли приїхати на зустріч, але душею і думками були поряд із одноклассниками.

Вечір спогадів підготували педагог-організатор Леонтій Е.М. та заступник директора з виховної роботи – Грижюк Н. М. разом із учнями 11 класів. Ведучими були: колишній учень школи Крайський О. М. та випускниця -2016 р. - Мунтян Анна. У залі зібралося чимало охочих зустрітися з однокласниками, проте найбільшу увагу приділяли нашим ювілярам, котрі закінчили школу 45,30, 25, 20,15,10 ,5 і наймолодшим - минулорічним нашим випускникам.Колишні учні охоче пригадували шкільні будені : навчання в школі, збір макулатури та металобрухту, ділилися цікавими спогадами зі свого шкільного життя, розповідали про те, як склалася їхня доля після закінчення школи.

Радісно привітав присутніх господар свята – директор гімназії Юрій Дмитрович Блисенко.

Багато теплих, щирих, хвилюючих серце слів прозвучало з вуст вчителів, які колись навчали випускників.
Приємно було усім присутнім переглянути мультимедійну презентацію, яка дала можливість поринути у спогади про минулі шкільні роки.

Згадували і тих, хто сьогодні захищає наш спокій на Сході України в зоні антитерористичної операції. Тому побажання миру на рідній землі лунали особливо схвильовано , зі слізьми на очах.

Була на зустрічі й ота сумна страшна хвилина – хвилина мовчання. Згадали своїх вчителів та однокласників ,учнів, які загинули в зоні АТО й вже ніколи не переступлять шкільного порогу, бо їхні душі відлетіли у вічність.

Цікаву концертну програму підготували гімназисти : учні 11-а та 11-б класів, Верхоляк Софія, Іринка Боднарюк , Олександра Ткачук ,Горобець Наталя, Русу Кароліна , Остафі Іра, Білоус Анастасія, Гренчишин Валентин, сестри Зайцеві, вокальні групи « Жевжики» та « Дивограй» під керівництвом Олександра та Дарії Крайських.

Учнівське самоврядування провело анкетування, за результатами якого в кінці вечора - випускники були нагороджені дипломами різних номінацій. По- сімейному тепло звучала « Червона рута» у виконанні гурту

« Дивограй» . Випускники ще довго не могли залишити стіни рідної школи. Після закінчення вечора вони спілкувалися зі своїми вчителями, зробили екскурсію по школі, відвідали класні кімнати і були приємно вражені змінами, що відбулися. Наш заклад гордиться своїми випускниками і чекає їх знову у гості з новими успіхами і досягненнями.

І хоча святкова зустріч промайнула непомітно, неначе одна мить, але той настрій, який створили випускники, організатори та юні артисти ще надовго залишаться в думках присутніх.

Педагог- організатор

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 460 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024