П'ятниця, 19.04.2024, 22:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Грудень » 26 » Відбулася нарад з відповідальними за ЗНО в місті/районі з питань реєстрації абітурієнтів для участі в ЗНО-2015
14:45
Відбулася нарад з відповідальними за ЗНО в місті/районі з питань реєстрації абітурієнтів для участі в ЗНО-2015

    25 грудня 2014 року на базі Групи моніторингу відбулася нарада з відповідальними за ЗНО в районі/місті за участю методиста ІФРЦОЯО Оксани П’ясти з актуальних питань реєстрації на незалежне тестування.

Відкрила нараду директор Групи моніторингу Світлана Іванівна Прінько, яка зазначила про відповідальність адміністрацій закладів, на яких покладається організація проведення реєстрації випускників та відправлення сформованих пакетів документів до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти.
Реєстрація осіб для проходження зовнішнього незалежного оцінювання триватиме з 5 січня по 20 лютого 2015 року. У випадку внесення змін до реєстраційних даних, кожен абітурієнт особисто повинен надіслати до регіонального центру новий пакет реєстраційних документів разом з отриманим раніше Сертифікатом. Змінити рівень тесту з української мови та літератури можна до 6 березня 2015 року, внести інші зміни у реєстраційні дані – до 1 квітня 2015 року (дата визначається за поштовим штемпелем).
П’яста Оксана Антонівна у своєму виступі звернула увагу присутніх на особливості процедури цьогорічної реєстрації. Вона зазначила, що кожен абітурієнт перед тим, як зареєструватися, повинен обов’язково ознайомитися у приймальних комісіях вищих навчальних закладів з Правилами прийому, переліком предметів, результати з яких потрібні для вступу (не більше чотирьох) і рівнем їх складності (базовий чи поглиблений – з української мови та літератури, математики).
Випускники ЗНЗ реєструються в навчальному закладі. Сформований комплект документів (реєстраційну картку; копію паспорта або свідоцтва про народження для тих, хто народився після 01 вересня 1998 року) передають відповідальному за ЗНО в школі, який централізовано має відправити їх до ІФРЦОЯО.
Випускники минулих років, учні ПТНЗ та студенти ВНЗ І-ІІ р.а., які виявили бажання брати участь у ЗНО, повинні до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти надіслати поштою не пізніше 20 лютого 2015 року (цінним листом із описом вкладення) пакет документів:
1.Реєстраційну картку, яка формуєтьсяна сайті Українського центру оцінювання якості освіти (www.testportal.gov.ua) в розділі «Реєстрація ЗНО-2015»). Створити заяву-реєстраційну картку можна самостійно або звернувшись за допомогою до працівників пункту реєстрації (м.Чернівці вул. М. Горького, 23, відділ тестових технологій та ЗНО Групи моніторингу).
2.Копію паспорта або свідоцтва про народження.
3.Оригінал довідки з місця навчання для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту (випускники ВНЗ І-ІІ р.а. та ПТНЗ)в 2015 році, або копію атестата(випускники минулих років).
За потребою – висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (для осіб, які мають захворювання, щоможуть бути перешкодою для участі в тестуваннях). 
За умови правильного оформлення реєстраційних матеріалів, з регіонального центру на адресу навчального закладу (випускники  ЗНЗ) та адресу, вказану в реєстраційній картці (випускники ПТНЗ, ВНЗ І-ІІ р.а., минулих років) надійдуть листи з: Сертифікатом ЗНО, інформаційним бюлетенем, реєстраційним повідомленням учасника ЗНО.
Для кожного зареєстрованого абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та пін-кодом, указаним у ньому.
Графік проведення основних сесій ЗНО-2015
• 24 квітня – українська мова та літератур
• 3 червня – французька мова
• 5 червня – німецька мова
• 8 червня – іспанська мова
• 10 червня – англійська мова
• 12 червня – математика
• 15 червня – російська мова
• 17 червня – біологія
• 19 червня – історія України
• 22 червня – фізика
• 24 червня – географія
• 26 червня – хімія
Переглядів: 599 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024