Субота, 20.04.2024, 16:48















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 29 » ВІТАЄМО!
12:28
ВІТАЄМО!

Успішний виступ делегації Глибоцького району на обласній конференції Всеукраїнської експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна»

ВІТАЄМО!

Коваль Ольгу, ученицю Глибоцької гімназії, за І місце у секції «Із батьківської криниці». Тема роботи «Пояс як оберіг та важливий елемент традиційного строю». Керівник Коваль Юлія Степанівна.

Зеленівську Яну, вихованку Глибоцького ЦТКСЕУМ, ученицю Глибоцького ліцею, за І місце у секції «Козацькому роду нема переводу». Тема роботи «Виховний ідеал козака – лицаря». Керівник Фера Софія Михайлівна.

Тюфтій Олександру, вихованку Глибоцького ЦТКСЕУМ, ученицю Старововчинецького ліцею, за І місце у секції «Музей – історія жива». Тема роботи «Я іду…». Керівник Вінтоник Ольга Георгіївна.

Дудку Павла, вихованця Глибоцького ЦТКСЕУМ, учня Глибоцького ліцею, за І місце у секції «З попелу забуття». Тема роботи «Імена, підняті з небуття». Керівник Меленко Оксана Василівна.

Діклевича Олександра, учня Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст., за І місце у секції «Географія рідного краю». Тема роботи «Сакрально-туристичний потенціал Глибоцького району». Керівник Салій Михайло Васильович.

Бірюкову Христину, ученицю Старововчинецького ліцею, за ІІ місце у секції «Геологічними стежками України». Тема роботи «Дослідження зсувних процесів на території села Старий Вовчинець». Керівник Гуцуляк Тетяна Іллівна.

Серуняка Вадима, вихованця Глибоцького ЦТКСЕУМ, учня Луковицької ЗОШ І-ІІІ ст., за ІІ місце у секції «Мандрівник Буковини». Представлення звіту про пішохідний похід І категорії складності масивом Горгани. Керівник Чоботар Олександр Васильович.

Білецьку Анну, ученицю Опришенської ЗОШ І-ІІІ ст., за ІІІ місце у секції «Духовна спадщина мого роду». Тема роботи «Археологічні пам’ятки середньовічного часу з поселень села Опришени Глибоцького району». Керівник Боднарюк Микола Іванович.

Переглядів: 462 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024