П'ятниця, 29.03.2024, 01:46















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Лютий » 16 » З Україною в серці
19:26
З Україною в серці

     Патріотизм починається з малого - з любові до місця, де ти народився, де живеш, з любові до своїх батьків, до своєї історії, до рідної мови, до справи, яку ти виконуєш. Кожна людина не залежно від віку, статі, посади повинна бути патріотом.  І не має значення хто ти - твій патріотизм - у якості виконання тієї справи, якою ти займаєшся.

Саме під таким гаслом вчителем музичного мистецтва Чагорської ЗОШ І – ІІІ ступенів Молчановою Надією Валеріївною було організовано та проведено з учнями школи ряд заходів. За ініціативи вчителя, до новорічних свят вихованці вивчили місцеві колядки та щедрівки,  якими віншували педагогів школи.  Звучали святкові пісні і для жителів села під час церковної служби в сільській церкві Святого Дмитрія.  Колядників чекали з нетерпінням і щедро віддячували їм солодощами та грішми.

 Воєнні дії на сході України, мужність та героїзм солдатів і офіцерів української армії не лишають нікого байдужими. Тож діти вирішили підтримати поранених воїнів, які знаходяться на лікуванні в Чернівецькому військовому госпіталі.

12 лютого відбулась ця зустріч, якої діти чекали з нетерпінням та надзвичайним хвилюванням. Щирими словами подяки, піснями та віршами звертались діти до бійців. На зібрані кошти для поранених воїнів були закуплені солодощі та фрукти.

 До акції долучились 14 учнів та їх батьки, вчитель музичного мистецтва Молчанова Н.В. з родиною, практичний психолог  Гамалюк К.К. Хвилини спілкування подаровано 36 пораненим солдатам.

Проводжали юних артистів аж до воріт госпіталю. І знову звучали слова вдячності: воїни дякували дітям за подаровану радість, а школярі військовикам – за те, що захищають Вітчизну, захищають мир, захищають кожного з нас.

Сподіваємось, що такі акції будуть непоодинокі, а пробудять сумління та патріотизм кожного з нас.

Переглядів: 483 | Додав: Ulia_RMC | Теги: З Україною в серці | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024