Четвер, 25.04.2024, 16:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Грудень » 14 » Засідання МО вчителів природничо-математичного циклу
14:55
Засідання МО вчителів природничо-математичного циклу

      14 грудня 2018 року в рамках Тижня географії в Димківському НВК був проведений відкритий урок у 10-му класі на тему «Японія» вчителем географії та біології Гумельник Р.Р. , відбулося засідання МО на тему: «Форми розвитку компетентностей учнів та підвищення професійної майстерності вчителя в період переходу до НУШ».

Однією з вимог НУШ є виховання активної , самостійної, творчої особистості , яка здатна адаптуватися до стрімких змін. Це було реалізовано на уроці географії шляхом використання різних методів навчання: робота в парах ( «Логічний ланцюжок»), пошук відповідей на проблемні питання ( «Що було б, якби Україна межувала з Японією?»), робота з новою термінологією , з роздатковим матеріалом, політичною картою, вибір питання різної складності («Влуч в яблучко») тощо. Елементи самостійної роботи сприяли досягненню навчальної мети уроку, допомагали залучити до діяльності всіх учнів класу. Вдало було застосовано прийом «Дивуй!», коли завдяки використанню ІКТ учні ознайомилися з культурним життям Японії, глибше засвоїли основні поняття теми.

Доброзичлива поведінка вчителя, створена ним ситуація успіху сприяли позитивному настрою на уроці, налаштували учнів на активну працю.

Музичний супровід уроку (японська тематика) стимулював роботу мозку, підвищував засвоєння нового матеріалу, сприяв естетичному вихованню.

Члени МО збагатилися новим досвідом роботи із старшокласниками, яких постійно готують до ЗНО, побачили, як до звичайних, традиційних форм, прийомів роботи можна підійти по-новому, розвиваючи ключові компетентності учнів.

Керівник МО Головата М.Л. відмітила , що однією з вимог НУШ є професійне зростання вчителя, ретельна підготовка до кожного уроку, виховного заходу . Це вимагає від вчителя творчого підходу до роботи, креативності й бажання створити успішного учня, здатного до критичного мислення, патріота з активною позицією. Педагог має вчитися усе життя.

Заступник директора з НВР Світик О.Ф.

Переглядів: 311 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024