Четвер, 28.03.2024, 12:26















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Січень » 3 » Завтра стартує реєстрація на пробне ЗНО-2020
10:10
Завтра стартує реєстрація на пробне ЗНО-2020

    Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2020 розпочинається 3 січня і триватиме до 24 січня. Зареєструватися можна на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти. Вартість одного тестування – 142 грн.

Участь у пробному тестуванні дасть можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.
Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 21 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) — 28 березня. У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.
Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках: з української мови і літератури — 27 березня, з інших предметів — 3 квітня.
Особа, яка бажає зареєструватися для участі у пробному ЗНО, повинна:
1) визначитись з переліком навчальних предметів, з яких проходитиме пробне ЗНО (українська мова і література - 21 березня 2020 року, англійська мова, біологія, географія, іспанська мова, історія України, математика, німецька мова, фізика, французька мова, хімія - 28 березня 2020 року), ураховуючи при цьому можливість зареєструватися для складання тесту лише з одного навчального предмета у разі одночасного проведення пробного ЗНО з декількох навчальних предметів;
2) зайти на сайт ІФРЦОЯО www.test.if.ua у розділ «Реєстрація на пробне ЗНО-2020»;
3) ознайомитися у розділі «Реєстрація на пробне ЗНО-2020» з Положенням про пробне зовнішнє незалежне оцінювання, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 11.12.2015 №1277 (із змінами), Угодою публічної оферти, запропонованими повідомленнями;
4) заповнити на сайті форму заяви (у заяві вказується така інформація про особу:
-прізвище, ім’я, по батькові;
-дата народження;
-адміністративно-територіальна одиниця, де проживає особа;
-контактний телефон;
-електронна адреса (за наявності);
-категорія учасника з установленого ІФРЦОЯО переліку;
-навчальний заклад, у якому особа здобуває повну загальну середню освіту (для випускників закладів загальної середньої освіти);
-перелік навчальних предметів із зазначенням мови, якою особа бажає отримати завдання пробного тесту;
-населений пункт з установленого ІФРЦОЯО переліку, де особа проходитиме пробне ЗНО;
-інформацію про необхідність створення особливих умов (для осіб з особливими освітніми потребами);
5) роздрукувати заяву на пробне ЗНО з квитанцією(ями) на оплату;
6) здійснити оплату за квитанцією(ями) на оплату протягом 5 (п’яти) робочих днів в установах будь-якого банку України, уважно перевіривши відомості, що вказані у квитанції про оплату, зокрема в частині призначення платежу (код, прізвище, ім’я, по батькові особи, за пробне зовнішнє незалежне оцінювання з «предмета»);
7) зберігати заяву та квитанцію(ії) про оплату до часу проходження пробного ЗНО.
Реєстрація для участі у пробному ЗНО вважається завершеною після надходження повної суми коштів для оплати даної послуги з обраного(их) особою предмета(ів) на рахунок ІФРЦОЯО, зазначений у квитанції на оплату.
Для кожної особи, яка зареєструвалася для участі у пробному ЗНО, на сайті ІФРЦОЯО www.test.if.ua створюється інформаційна сторінка «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО», доступ до якої здійснюється за кодом та паролем, зазначеним у заяві на пробне ЗНО.
В «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО» можна:
1) переглянути реєстраційні дані,
2) перевірити надходження до ІФРЦОЯО сплачених коштів,
3) після 02 березня 2020 року отримати інформацію про пункт(и) проведення пробного ЗНО і роздрукувати запрошення (реєстраційну картку),
4) скористатися сервісом «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання», наданим Українським центром оцінювання якості освіти, зокрема: внести відповіді з української мови і літератури 21 - 23 березня 2020 року, з інших предметів пробного ЗНО - 28 - 30 березня 2020 року; за умови внесення відповідей до сервісу отримати результат(и) пробного ЗНО з української мови і літератури з 27 березня 2020 року, з інших предметів - з 03 квітня 2020 року;
5) ознайомитися з іншою інформацією.
 
У разі неучасті особи у пробному ЗНО сплачені кошти не повертаються. Ця особа має право отримати комплект тестових матеріалів, звернувшись у триденний термін у пункт проведення пробного ЗНО за адресою, вказаною у запрошенні (реєстраційній картці).
 
Особа, яка зареєструвалася для участі у пробному ЗНО та оплатила послугу, може внести зміни до своїх реєстраційних даних протягом часу, відведеного на реєстрацію, звернувшись з відповідною письмовою заявою до ІФРЦОЯО.
 
Захист персональних даних осіб, зареєстрованих для участі у пробному ЗНО, здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».
 
Факт оплати проходження пробного ЗНО є підтвердженням ознайомлення та згоди особи, яка виявила бажання пройти пробне ЗНО у 2020 році, з цими вимогами та документами, зазначеними у підпункті 3 пункту 3 вимог.
Переглядів: 310 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024