П'ятниця, 29.03.2024, 12:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Серпень » 29 » Серпнева конференція працівників освіти - 2019
14:32
Серпнева конференція працівників освіти - 2019

   29 серпня в приміщенні будинку культури відбулась традиційна серпнева конференція педагогічних працівників Глибоцького району. На конференцію були запрошені: Ісопенко Ірина Юліанівна- в.о. директора Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації,  Панчук Петро Володимирович– голова районної ради, Лопуляк Ілля Костянтинович - заступник голови райдержадміністрації, Григорій Степанович Ванзуряк - голова Глибоцької ОТГ, Коблюк Георгій Степанович- голова Чагорської ОТГ, Оксана  Іванівна Русу – головний спеціаліст з питань освіти Тереблеченської сільської ради, Лазурко Світлана Іллівна - голова райкому профспілки працівників освіти, сільські голови та всі, хто опікується питаннями функціонування системи освіти.

Насамперед, учасники конференції вшанували хвилиною мовчання захисників, які поклали життя  для збереження цілісності нашої держави.

Роботу конференції розпочав начальник управління освіти райдержадміністрації Василь Іванович Барарюк доповіддю «Про підсумки розвитку освіти Глибоцького району у 2018/2019 навчальному році та завдання на 2019/2020 р.».

Василь Іванович зазначив, що протягом 2018-2019 н. р. в освітянській галузі району здійснювалися заходи, спрямовані на створення належних умов для якісної реалізації Концепції «Нова українська школа», зупинився на мережі закладів освіти, проаналізував розвиток дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти району. Начальник управління освіти детально проаналізував матеріально-технічне забезпечення освітянської галузі протягом 2018-2019 навчального року.

З вітальним словом до освітян звернулися заступник  голова Глибоцької районної державної адміністрації  Лупуляк Ілля  Костянтинович та голова Глибоцької районної ради Панчук Петро Володимирович. Очільники району привітали педагогів з початком нового навчального року, зазначили, що ми всі переживаємо історичний момент змін у свідомості всього суспільства, а розпочинаються ці зміни – з наших учнів, з нового покоління. Подякували вчителям за наполегливу роботу, побажали педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог.

В.о. директора Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації Ірина Юліанівна Ісопенко привітала усіх педагогів Глибоччини з Новим навчальним роком.

За високий професіоналізм, успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, багаторічну сумлінну, творчу працю та вагомий внесок у розвиток освіти Глибоччини грамотами управління освіти Глибоцької РДА, райкому профспілки працівників освіти, районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені більше 70 педагогів району. Відзначено переможців спортивних змагань, туристсько-краєзнавчої роботи та визначено школи-переможців за різними напрямками діяльності. Освітяни вкотре окреслили основні пріоритети діяльності та акцентували на важливості патріотичного виховання.

На цьому роботу конференції було завершено, але ще впродовж кількох годин по місту можна було зустріти освітян, які радо спілкувалися, обмінювалися враженнями, ділилися планами. І в чомусь вони були схожими на своїх учнів – такі ж усміхнені, з юним блиском в очах та щирими сподіваннями на краще.

 

Переглядів: 371 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024