Четвер, 25.04.2024, 00:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Липень » 7 » Випускники 2019 року
08:59
Випускники 2019 року

     І ось, нарешті, прийшов той довгоочікуваний день, про який мріє кожен школяр – випускний вечір. Це свято має запам’ятатися на все життя, адже це момент розставання зі своїми вчителями, шкільними друзями, шкільною домівкою, в якій проведено стільки років! Випускники Димкывського НВК, 29 червня гостинно зібрали разом дружню родину: учнів, викладачів, батьків, гостей з нагоди особливого свята. Свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність.

Випускники – змужнілі юнаки та тендітні красуні у вишуканих сукнях – зі сльозами на очах говорили школі “Прощавай!” і дякували вчителям за проведені у цих затишних стінах роки. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз. А їх підбадьорювали і запевняли: двері рідної школи завжди будуть відкриті для них!

Випускників та всіх присутніх привітав голова сільської ради Микитюк П. В. Директор школи В. М. Гумельник, вручивши атестати випускникам, як перепустку у доросле життя, побажав знайти кожному своє місце у цьому бурхливому океані життя та з гідністю носити почесне звання випускника школи. Добрим словом проводжала випускників у дорогу життя класний керівник Жижиян Р. Я. Вітаючи із закінченням школи, побажала юнакам та леді віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості, сміливості у досягненні своєї мети та завжди повертатись у рідне село. А на останок, подарувала кожному окремо своє «серце».

Радість, гордість і одночасно сум від того, що їх діти вже виросли, що їм належить іти у світ широкий від батьківських порогів, – на обличчях та в очах батьків випускників.

Щирі слова подяки від дітей звучали їхнім батькам, бабусям, близьким родичам. Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу кружляють випускники. Не забули школярі віддати належну шану своїм учителям, котрі змалку плекали їх, навчали, творили даруючи неймовірно гарні квіти. В цей вечір випускники подарували всім присутнім прощальний шкільний вальс,запросили на танок батьків …

Барбаза В.М. – заступник директора з виховної роботи

 

Переглядів: 392 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024