Вівторок, 21.05.2024, 23:53















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Лютий » 27 » Від творчого вчителя - до всебічно розвиненого учня
11:08
Від творчого вчителя - до всебічно розвиненого учня

      У пятницю, 24.02.2017 р. на базі Опришенської ЗОШ відбувся День відкритих дверей. Навчальний заклад відвідала методист РМЦ управління освіти Глибоцької РДА методист-куратор школи – А.І. Колесник.

День відкритих дверей був насиченим і цікавим, сповненим низкою відкритих уроків та виховних заходів. Учителі нашого закладу творчі та ініціативні, у своїй роботі використовують інноваційні методи, форми та прийоми.

У цьому навчальному році атестуються вісім педагогічних працівників, і саме вони, демонстрували свою педагогічну майстерність сьогодні. Наприклад, вчитель румунської мови та літератури – Стельмах Г.А., вчитель вищої категорії, на високому методичному рівні відкрила тему, мотиви, зміст ідей та почуттів на прикладі вірша Олексія Матеєвича «Мова наша». Учні 7 –го класу читали твори і вірші О.Матеєвича, знайомилися з його біографією та творчістю.

Вчитель історії, Торончук Г.В., підготувала виховний захід з учнями 9-11 кл. «Небесна сотня: герої не вмирають». Своїми педагогічними знаннями та вміннями зуміла доторкнутися до сердець всіх присутніх: і учнів,і батьків, і педагогів школи…

Присутні і учасники заходу згадали всіх героїв, які віддали своє життя за мир і свободу нашої держави.

Плантус В. Г. - вчитель румунської мови та світової літератури з учнями 9-го кл. на уроці працювала над темою: «Загальнолюдські та моральні цінності у творчості О.Гога, ( вірш «Старі»). Учні жваво обговорювали творчість письменника, читали вірші,працювали в групах. Вчитель своєю творчістю та любовю до літератури зумів захопити увагу учнів та привити любов дітей до читання.

Вчитель музики Величко В. О. з учнями 6-го класу розглядали музичний ноктюр «Чернівці» автора І. Якобуца. Величко В.О., педагог творчий, досвідчений, знає і вміє подати і роз’яснити учням найскладніші музичні терміни доступно, цікаво і захопливо, застосувати музичний супровід і створити сприятливий психологічний мікроклімат.

А вчитель фізичного виховання Дутчак Ю. В., підготував виховний захід: «Особиста першість з настільного тенісу з учнями 5-6 кл. Під керівництвом Юрія Васильовича учні Опришенської ЗОШ зростають здоровими, фізично підготовленими та кмітливими.

Серед найдосвідченіших педагогів школи, які вже мають вищу категорію та претендують або підтверджують педагогічне звання є і їх молодші колеги, але не менш ініціативні та творчі, які сьогодні теж демонстрували свої педагогічні вміння і знання.

Зокрема – це Сандуляк Г. П., вчитель трудового навчання, який разом з учнями 7-го класу на уроці досліджували та розглядали токарний станок для обробки деревини. Слід зазначити, що учні були дуже зацікавлені даним верстатом, вони захоплено розглядали все і уважно фіксували у зошитах кожне слово свого вчителя.

Вчитель обслуговуючої праці Русу А.Г з вихованцями 6-х класів виготовляли сьогодні вітальну листівку. Діти з великим задоволенням докладами масу зусиль та творчої ініціативи, щоб листівка для улюбленої бабусі чи матері була найкращою!

Урок української мови та літератури у 8 класі, який підготувала вчитель - Павлюк Л.О. був сповнений духовною любов’ю до творчості М.Коцюбинського його життям та підкріплювався історичною основою його твору «Дорогою ціною». Учні захоплено читали вірші, письменника, читали уривки творів, працювали в групах .

Ось таким насиченим і творчим був День відкритих дверей в нашій школі, як і девіз Опришенської ЗНЗ: «Від творчого вчителя - до всебічно розвиненого учня».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 575 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
0  
1 О_С_Намака   (27.02.2017 21:48) [Материал]
biggrin

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024