Вівторок, 21.05.2024, 04:35















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Січень » 17 » Зимові канікули.
09:03
Зимові канікули.

     Усі дуже люблять зимові канікули, хоч вони й значно коротші за літні, зате завжди проходять весело та яскраво. Адже вони припадають на свята – Новий рік та Різдво. Усі дві тижні відпочинку від занять панує святкова атмосфера.

Зимові канікули дають змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з близькими та присвятити час улюбленим заняттям. Коли випадає сніг, то всі йдуть гуляти на вулицю. Так гарно навкруги! Можна покататися на ковзанках чи злетіти на санчатах з гірки, або навіть пограти в сніжки та зробити снігову бабу. Це завжди весело для всіх: і дітей, і дорослих.

Учні Привороцької ЗОШ І-ІІ ст. разом з педагогом організатором Романюк Лакраміорою Іллівною 3 січня відвідали новорічну красуню-ялинку та Чернівецький національний університет ім. Ю.Федьковича.

Буковина - край, де варто жити! А її перлиною є ЧНУ ім. Ю.Федьковича. Жити на Буковині і не бачити такої краси - недопустимо. Резиденція буковинських митрополитів - духовний символ толерантності нашого краю. Чернівці - одне з наймальовничіших міст України. Воно притягує тією дивовижною цілісністю, тією єдністю, яка притаманна містам, що сформувалися у недалекому минулому, виросли ніби несподівано, стараннями багатьох поколінь зодчих, що майстерно втілили архітектурні смаки свого часу.

Екскурсовод провів цікаву екскурсію архітектурним ансамблем ЧНУ, розповів про історію створення, архітектуру та будівництво Резиденції митрополитів Буковини, а також сучасне життя університету.

Учні з захопленням слухали екскурсовода, розглядали унікальне оздоблення споруди та інтер'єру, а краса та велич Мармурової, Червоної та Блакитної зали вразили учнів.

Зимові канікули – чудова пора. Вони швидко закінчуються, і ми знову повертаємося до школи. Але яскраві враження від добре проведеного часу допомагають у навчанні.

Переглядів: 434 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024