Четвер, 28.03.2024, 11:55















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна           Сторінка для батьків          Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Листопад » 29 » «Таємниця космосу»: 14-й тиждень НУШ для першого класу
09:32
«Таємниця космосу»: 14-й тиждень НУШ для першого класу

Малюємо сузір’я: тренуємо уважність і дрібну моторику. Цей комплект завдань покликаний розширити знання дитини про Всесвіт і містить малюнки 16-ти сузір’їв. У кожному з 11-ти завдань є одне або два повні зображення сузір’їв, а поряд – малюнки цих самих сузір’їв без з’єднувальних ліній. Дитині пропонується розглянути сузір’я й відтворити зображення, з’єднавши зірки в правильній послідовності.

Вивчаємо порядок планет Сонячної системи. Це завдання допоможе дитині запам’ятати назви й порядок планет у Сонячній системі. Завдання складається з двох сторінок. Дитині потрібно прочитати інформацію про планети, вирізати малюнки, наклеїти на відповідні орбіти й підписати та дати відповіді на питання.

Збираємо валізу в космос. Це завдання допоможе дитині навчитися розставляти пріоритети в списку особистих речей і визначати, які з них потрібно взяти в космос. У завданні є малюнок порожньої валізи. Дитині пропонується намалювати у валізі п’ять речей, які вона візьме в космос.

Загадковий космос: планети, зірки. Це завдання допоможе дитині формувати елементарні уявлення про Всесвіт, розвивати пізнавальний інтерес до природи космосу. Завдання складається з двох сторінок. Дитині пропонується розглянути розташування планет на малюнку, прочитати, звідки прилетіли герої, знайти відповідну планету та записати її назву, вирізати кожного героя та приклеїти біля планети, з якої він прилетів.

Кросворд «Сонячна система». Цей кросворд допоможе дитині повторити астрономічні поняття, що безпосередньо пов’язані з нашою Сонячною системою, а також потренувати пам’ять, увагу, кмітливість і логічне мислення. Кросворд побудований за класичним принципом.

Розмальовуємо приховані зображення: зоряне небо. Це завдання-розмальовка допоможе дитині розвинути зорове сприйняття й дрібну моторику, вдосконалити навички розмальовування. Дитині пропонується розмалювати малюнок, зашифрований цифрами, кожній з яких відповідає певний колір.

Учимось малювати симетрично. Це завдання допоможе дитині краще зрозуміти поняття «симетрія» та навчитись малювати за його законами. У завданні запропонована лише половина малюнка (половина ракети), дитині необхідно намалювати її дзеркальне відображення відносно вертикальної лінії, щоб отримати цілісне зображення.

Математична піраміда: рівень 1. Це завдання надає можливість поєднати розвиток логічного мислення й уваги дитини із тренуванням навичок усного рахунку, додавання та віднімання. Ознайомившись із принципом, за яким побудовані математичні піраміди, дитина має зробити обчислення та заповнити всі кружечки кожної з них.

Головоломка №1: додавання та віднімання. Це завдання покликано вдосконалити вміння дитини виконувати такі математичні операції, як додавання та віднімання, і з легкістю оперувати цілими числами. Щоб досягти цієї мети, завдання побудоване у формі головоломки, що містить різні рівняння, розв’язуючи які, дитина залучатиме увагу, аналітичне та логічне мислення.

Комплект завдань: вчимося віднімати. Цей комплект завдань надає відмінну можливість навчити дитину такої важливої математичної операції, як віднімання. У кожному завданні комплекту дитині необхідно розв’язати запропоновані приклади на віднімання та записати отримані відповіді двома способами: цифрами та кружечками різного кольору.

Розмальовуємо приховані зображення: політ у ракеті. Це завдання-розмальовка допоможе дитині розвинути зорове сприйняття й дрібну моторику, вдосконалити навички розмальовування. Дитині пропонується розмалювати малюнок, зашифрований цифрами, кожній з яких відповідає певний колір. Комплект сприятиме розвитку уваги й посидючості.

Переглядів: 20454 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024