Вівторок, 21.05.2024, 02:01















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Березень » 11
    З 3 по 7 березня 2014 року у Тереблеченській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень української мови та літератури. Заходи, проведені впродовж тижня, були спрямовані на відзначення 200-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка. Вони були  різноманітні, цікаві, сприяли розвитку творчої активності, пізнання, активної життєвої позиції учнів.

Тиждень розпочався з оголошенням плану роботи тижня на загальношкільній лінійці та з виставкою творів Т.Г.Шевченка (вчителі Грицкан Л.Т., Панчук А.Д.) У вівторок учні прийняли активну участь у конкурсі найкращих читців  творів Шевченка та в літературній вікторині (вчителі Грицкан Л.Т., Панчук А.Д.). У середу вчитель Грицкан Л.Т. провела єдиний урок з української літератури «Шевченко – геній і пророк» з учнями 10 та 11 класів, також відбувся конкурс учнівських творів «Моя дорога до Шевченка». У четвер учні  9-го класу брали активну участь у літературному турнірі «Вшануймо пам'ять Кобзаря» (вчитель Панчук О.В.). Команди змагалися між собою у десяти конкурсах. Учні отримали цікаві завдання, розгадували кросворди, загадки, розв’язували тестові завдання тощо( вчитель Панчук О.В.)  У п’ятницю вчитель Грицкан Л.Т. провела з учнями 6-7 класів літературну композицію «Шевченку 200». Учні з великим ентузіазмом і любов’ю читали на пам'ять вірші Шевченка, розповідали сторінки з його біографії.

Підвівши підсумки тижня, директор школи разом із вчителями української мови і літератури нагородили переможців та активних учасників тижня.








 

Проглядів матеріалу: 706 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2014 | Комментарії (0)

      Такі складні і водночас прості слова, як дружба і повага ,толерантне ставлення між людьми різних національностей  стали ще  зрозумілішими та ближчими для кожного  учасника районного семінару вчителів етики Глибоцького району ,який відбувся у Чагорській ЗОШ І-ІІІ ступенів. У  цей день вчителі  мали змогу побачити виховний захід  на тему: «Під синім небом у Чагрі живеться дружно нам усім» , який підготувала та провела вчитель етики ,заступник директора з НВР Козачок Н.С. Кожен присутній у святковій залі зміг побачити різномаїття багатонаціональної культури села Чагор, яке  викликало захоплений подив . Учні школи співали пісні та декламували вірші румунською, польською, італійською, російською, молдавською мовами, танцювали єврейський танок «Кава нагіла»,румунський - «Коса», російський - «Калинка –малинка »,а також циганський танець. Учасники семінару  мали змогу почути виконання національних  мелодій  на кларнеті,  акордеоні,гітарі . Учні школи презентували  страви кожної національності,які приготували власними руками.

    На свято завітала голова сільської  ради  Ткачук В.І., яка доповнила захід своєю розповіддю про феномен багато культурності, співжиття і толерантності різних культур у селі.

         Кожен учень ,який брав участь у цьому заході , усвідомлював свою причетність до рідного села, якому й був присвячений цей прекрасний захід і відчував гордість за село і його мешканців. Учасники семінару вкотре  переконалися , що такими заходами  потрібно та можливо виховувати толерантне ставлення до інших народів, культур, повагу до національних традицій, звичаїв та обрядів людей різних національностей, бережливе ставлення, пошану до всього рідного, гордості за свій народ, адже це  було основною метою заходу .

 Козачок Н.С.вчитель етики ,заступник директора з НВР









Проглядів матеріалу: 634 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2014 | Комментарії (0)

         Напередодні 8 березня у Глибоцькому ліцею відбувся традиційний День дублера. Спробувати себе у ролі вчителя змогли учні 10-11-тих класів. З кожним роком учнів, бажаючих проводити уроки, стає все більше.  Весь навчальний процес Глибоцького ліцею 7 березня проходив під чітким контролем міністерства з питань дисципліни та порядку. І для того, щоб уроки пройшли на високому рівні, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь вчителі-дублери ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні подати учням. Самостійно склали конспекти уроків, підібрали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. Вся підготовка до дня самоврядування проходила під керівництвом заступника директора з виховної роботи  Валентини Василівни та педагога організатора Крістіни Іллівни.

Після закінчення уроків весь учнівський та педагогічний колективи зібралися в учительській на педраду. «Вчителі» ділилися враженнями від пережитого в цей день – день самоврядування. Одні розповідали про успішність своїх учнів, інші взагалі про уроки, про важкість і складність професії вчителя. А в декого були і кумедні випадки, над якими ми разом посміялися. А вчителі початкових класів розповіли про те, як малеча дякувала їм за цікаві уроки. Отже, старшокласники зробили висновок: «Професія вчителя дуже важка і відповідальна».


Після педради в актовій залі учнів 7-х класів під керівництвом Радкевич О.О., Димчук В.І. та Трафенчук В.І. привітали вчителів з 8 Березням. 

 

Проглядів матеріалу: 636 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.03.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024