Понеділок, 29.04.2024, 06:25















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна           Сторінка для батьків          Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Квітень » 17 » «Веселка»: 30-й тиждень НУШ для першого класу
10:43
«Веселка»: 30-й тиждень НУШ для першого класу

Веселкова арифметика: учимо склад числа 10. Це завдання допоможе дитині потренувати арифметичні навички, а також запам’ятати дванадцять варіантів отримання числа 10 в якості суми (інакше кажучи, вивчити склад числа 10). У якості «помічника» їй дається зображення веселки, кожний колір якої підписаний певним «секретним» чином, адже ілюструє відповідні доданки (перший – на одному кінці веселки, а другий – на іншому).

Кросворд і розмальовка «Кольори веселки». Це завдання містить у собі кросворд і розмальовку, а тому матиме подвійну користь для дитини. Вона зможе потренувати пам’ять, увагу, логічне мислення, дрібну моторику, а також поміркувати над тим, як представлені основні кольори у природі, та розмалювати запропоновані приклади. Щоб розшифрувати кросворд, дитині треба пригадати назви семи кольорів веселки та самій здогадатися про розташування кожного слова.

Барвисті рими. Цей комплект завдань в цікавій та незвичній формі познайомить дитину із таким поняттям, як «рима», та дозволить їй закріпити свої знання, залучаючи зорову та м’язову пам’ять. Кожне завдання комплекту структуроване у вигляді рядків, що мають по чотири малюнки. Дитині необхідно вголос назвати все, що вона бачить зображеним на малюнках та визначити, які з вимовлених слів римуються між собою.

Розшукай сховані слова: кольори. Це завдання-головоломка покликане допомогти дитині засвоїти правопис слів, збагатити її словниковий запас та розширити кругозір, а також сприяти розвитку уваги, кмітливості та просторової орієнтації. У завданні дитині необхідно знайти та обвести запропоновані слова з тематики «Кольори», що сховані у горизонтальному або вертикальному напрямках серед інших літер. Виконуючи завдання, дитина розвиватиме такі якості, як старанність, посидючість і завзятість, до того ж покращить дрібну моторику.

Прибирання у сови: що означає «як дві краплі води»? Завдання спрямовано на формування мовленнєвої та математичної компетентностей, розвиток логічного мислення, уваги, збагачення словникового запасу, допомагає сформувати вміння використовувати сталі сполучення слів і порівнювати числа. У завданні дитині пропонується розставити числа від найбільшого до найменшого й записати всі літери в рядках у правильному порядку так, щоб можна було прочитати словосполучення.

Переглядів: 370 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024