Субота, 20.04.2024, 10:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Серпень » 20

   Глибоцький центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді виходить до всієї освітянської громади району з ініціативою належного пошанування всіх учасників дій в анти-терористичній операції та подій на Майдані у Києві у «Революції гідності».

Мається на увазі, щоб у кожному закладі був оформлений стенд (довгострокового призначення), де будуть розміщені фотографії учасників зазначених подій, односельчан, учнів (вихованців) Ваших навчальних закладів. Назва стенду – довільна, за вибором авторів: («Борці за єдність України» тощо). Україна повинна знати своїх героїв

Переконані, що така акція сприятиме патріотичному вихованню учнівської молоді.

 

Проглядів матеріалу: 490 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.08.2014 | Комментарії (0)

  Це була тема інструктивно-методичної наради вчителів початкових класів району під керівництвом методистів РМЦ Леонтій Е. М. та  Микитюк Т. О. Вони акцентували, що початковій школі належить особливе місце у структурі загальної середньої освіти, оскільки цей період є початком навчальної діяльності, яка вимагає від дитини не лише значного розумового напруження, а й більшої фізичної витривалості .

Основною метою початкової загальної освіти є всебічний розвиток та виховання особистості через формування в учнів бажання вчитися;формування повноцінних  мовленнєвих , читацьких , обчислювальних умінь і навичок . За роки навчання у початковій школі учні мають набути достатній особистий досвід культури спілкування  і співпраці у різних видах навчальної діяльності,  самовираження у творчих видах завдань.

Набуття загальнонавчальних  та цільових компетентностей діяльності є фундаментом наступного успішного навчання школяра в основній школі.

Керівники М/О ознайомили присутніх з нововведеннями, зі змінами у організації навчально-виховного процесу у 2014/2015 навчальному році.

Проглядів матеріалу: 592 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.08.2014 | Комментарії (0)

   Виховання любові до  Батьківщини, до своєї Вітчизни – завдання надзвичайно складне, особливо коли мова йде про дітей дошкільного віку. Це виховання шанобливого ставлення до людини - працівника   та результатів її праці, до рідної землі, повага та пошана до захисників Вітчизни, до державної символіки, традицій держави, загальнонародних свят.

 Щоб кожен вихованець виріс справжнім громадянином, вихователі Кам'янського ДНЗ  навчають дітей  співпереживати проблемам Батьківщини, захоплюватись красою просторів країни. В рамках проведення тематичного тижня « Україна – єдина країна», присвяченго Дню Незалежності  нашої держави, педагогами закладу проведено ряд  виховних заходів, підсумком яких організовано виставку дитячих малюнків (спільно з батьками) « Моя квітуча Україна».

Дошкільники отримали не тільки знання, але й емоційне задоволення від безпосередньої участі всієї родини у створенні конкурсних малюнків.

              Домніка Балан, вихователь-методист Кам'янського ДНЗ

Проглядів матеріалу: 557 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 20.08.2014 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024