П'ятниця, 26.04.2024, 00:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Серпень » 22

 Синьо-жовтий прапор України-

це безхмарне небо, синє-синє,

 а під небом золотіє нива

І народ – і вільний, і щасливий.

  Україна — велика держава в Європі. Бути українцем—значить пишатись своєю Вітчизною і дбати про її добробут, піклуватись про природу. Вихователі Новововчинецького навчально-виховного комплексу вчать дітей милуватись мальовничими куточками рідної землі, шанувати древні традиції і мудрість предків, багатющу культурну спадщину, що нам дісталась, і славні сторінки вітчизняної історії. До Дня народження прапора України досвідчений вихователь Чорней Домніка Василівна провела цікаве заняття «День народження прапора України». Діти дізнались про чесність, вірність, високе прозоре небо, що символізує синій колір та безмежні лани золотої пшениці в жовтому кольорі українського стягу. З задоволенням діти розмалювали синьо-жовтий прапорець—символ мирної незалежної держави України. Хай назавжди синьо-жовті кольори прапора об’єднають східну і західну частини великої України!

 

 

Проглядів матеріалу: 681 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2014 | Комментарії (2)

    На базі Глибоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася інструктивно-методична нарада вчителів хімії, біології та природознавства з проблеми : «Пріоритетні напрямки природничих наук в Глибоцькому районі та організація методичної роботи у 2014/2015 навчальному році.» Нарада відбулася згідно плану. Були вироблені та затверджені рекомендації по предметах з метою підвищення якості природничо-математичної освіти в районі. В основу побудови змісту й організації навчання природничо-математичних дисциплін покладено компетентнісний підхід, відповідно до якого кінцевим результатом навчання є сформовані певні компетентності як здатності учня успішно діяти в навчальних  та життєвих ситуаціях і вести відповідальність за свої дії. Місія вчителя виховати і навчити не зважаючи ні на що. Педагог повинен знати й відчувати, що на його совісті –доля кожної дитини. Завдання освітян району навчати кожного учня відповідно до його потреб.

Методист РМЦ О.Блисенко

Проглядів матеріалу: 596 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2014 | Комментарії (0)

    Управління освіти РДА пропонує підтримати ініціативу громадськості щодо підтримки української армії.

«1 вересня: гроші на армію чи на вітер?

 Зараз українці готують понад 100 мільйонів гривень, аби викинути їх у смітник. Саме стільки ми витратимо на букети квітів 1 вересня.

 Країна в стані війни, але майже у всіх містах України 1-го вересня діти підуть до школи завдяки нашим військовим на Сході, які зараз захищають нас від ворога, часом навіть без бронежилетів, касок і берців.

 За 100 мільйонів гривень ми можемо придбати квіти, які потім викинуть на смітник, або 55 тисяч бронежилетів чи 2100 тепловізорів, якими врятуємо життя.»

Ми переконані, що дорогі букети  в руках учнів цьогоріч варто замінити прапорцями України, а кошти, які передбачалось витратити на квіти, можна урочисто кидати у скриньку, яка буде розміщена у центрі урочистої  лінійки. Тоді учні, батьки, громада села зможуть власноруч допомогти армії та долучитись до спільної справи-допомоги Вітчизні у здоланні ворога. Зібрані кошти буде передано районному координаційному центру для придбання необхідної допомоги.

Спільними зусиллями здолаємо все!

Проглядів матеріалу: 646 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 22.08.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024