Четвер, 25.04.2024, 19:29















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Липень » 30

     В Україні створено Google Educator Group (Освітню Спільноту Google). Освітні спільноти Google (GEGs) – це об’єднання працівників сфери освіти, де вони навчаються, діляться досвідом із використання веб-технологій у навчальному процесі.

Члени спільноти є активними користувачами Google Apps for Education – системи безкоштовних інструментів, вони надають необхідні технології для освіти і прагнуть поширити використання цих хмарних сервісів у навчальних закладах України. Окрім використання продуктів Google Apps for Education у навчально-виховному процесі, спільнота також розглядає управлінські аспекти переваг використання цих інструментів. У групі на Google+ та у Facebook освітяни обмінюються новинами та обговорюють дискусійні питання, з’ясовуючи перспективи розвитку навчального закладу через впровадження педагогічних та ІКТ-інновацій.

Освітні спільноти Google надають майданчик для співпраці, а також обміну досвідом та ідеями щодо використання рішень Google в навчальному процесі. Заходи спільноти проходять як в очному, так і в дистанційному режимах: онлайн викладачі обговорюють цікаві для них теми і обмінюються спостереженнями, а локальні семінари та інші заходи дають змогу побачитися особисто та ближче познайомитися одне з одним. Також на сторінці Сервіси Google у професійній діяльності вчителя члени спільноти проводять вебінари, до яких може долучитися кожен охочий.

Освітні спільноти Google відкриті для всіх: директорів та адміністраторів шкіл, викладачів, учнів і всіх тих, хто використовує продукти Google, щоб навчати інших.

GEG Ukraine створено на основі педагогічної спільноти “Навчаємося з Google”, яку заснували освітяни Наталія Саражинська, Наталія Гущина та Антоніна Букач.

Google Україна запрошує педагогів долучатися до спільноти GEG Ukraine, відвідувати майбутні події та сприяти поширенню інноваційних технологій у систему освіти України!

За інформацією Google Україна

Проглядів матеріалу: 570 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.07.2015 | Комментарії (0)

Міжнародний день дружби    Дружба - це взаєморозуміння й безкорисливість, щирість і довіра, спільні інтереси та точки дотику. Дружба є найважливішим елементом як взаєморозуміння, так і гарних, добросусідських відносин. Вона цінувалася завжди і в усі часи. У ході проведення Міжнародного десятиліття культури миру та ненасильства в інтересах усієї планети, під егідою ООН, яке охопило період з 2001  по 2010  р., цей факт став настільки очевидний, що на своїй 65 сесії, що відбулася 27 квітня 2011  року в резолюції № 65/275, Генеральна асамблея ООН заснувала нове свято, безпосередньо присвячене цій темі. «Міжнародним днем дружби» в календарі стала дата 30 липня.
         Не дивлячись на те, що це здавалося б молоде свято в міжнародному календарі, воно має свою, неповторну історію. Спочатку подібну календарну подію як «День дружби», за даними проекту DilovaMova.com, було запропоновано ще в 1920 р. Це зробила Американська Національна Асоціація вітальних листівок і така пропозиція мала дуже характерний комерційний підтекст. Популяризації цієї ідеї сприяв Джойс Холл, засновник Hallmark Cards (1930). Було запропоновано відзначати цей День 2  серпня. Причиною саме цієї дати послужило бажання    збагатити  тривалий час між святами у своєму національному календарі. До 1940  р.  інтерес до подібного свята з боку Нового світу помітно зменшився, однак аналогічні ініціативи були підтримані в деяких країнах Азії, де були прийняті навіть на офіційному рівні. 
         Нагадаємо, що в епоху новітньої історії, темі «Дружби» приділяється значна увага. Приміром, вже знайомий усім «День дружби і єднання слов’ян», що відзначається 25  червня або «Міжнародний день друзів», який відзначається по всьому світу 9  червня, існує також і неофіційний «День завоювання друзів», що святкується 24   листопада. Ідея Всесвітнього Дня Дружби незалежно від раси, культури, кольору шкіри чи віросповідання, вперше була запропонована 20  липня 1958 року доктором Артеміо Брачіо під час вечері з друзями в Пуерто Пінаско, Парагвай. Так було створено міжнародний рух «World Friendship Crusade» і дата 30  липня.
         Ці унікальні людські взаємини виступають справжнім двигуном толерантності, зміцнення життєствердних ідей, обміну культурних традицій і досягнень в ім’я миру та розвитку.
Проглядів матеріалу: 762 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.07.2015 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024