П'ятниця, 29.03.2024, 09:41















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Квітень » 11

   Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам, вихователям та вчителям п’ятдесят розвивальних завдань, розмальовок та головоломок для розвитку навичок аналітичного, логічного, творчого мислення, довільної уваги, дрібної моторики та загальної ерудиції майбутніх першокласників.

Виконання запропонованих завдань сприятиме формуванню у дітей позитивного ставлення до навчання, вихованню впевненості у собі та своїх освітніх можливостях, що є важливою запорукою всебічного розвитку дитини.

Вивчаємо об’ємні фігури й тренуємо зорове сприйняття. Цей комплект містить 8 завдань, кожне з яких покликано допомогти дитині вивчити ту чи іншу об’ємну фігуру. Виконання завдань комплекту дозволить дитині навчитися правильно читати й запам’ятати їхні назви, сприятиме розвитку уяви, закладе добре підґрунтя для розвитку навичок письма й малювання.

Кольори фігур: розвиваємо зорове сприйняття й просторове мислення. Цей комплект завдань-розмальовок допоможе дитині закріпити знання про вигляд і назви плоских фігур, розвинути просторове мислення й зорове сприйняття.

Визначаємо кількість: рахуємо цілі предмети. Цей комплект завдань допоможе дитині розвинути навички послідовного рахунку в межах 10 й розвинути уявлення про частини й ціле. Завдання комплекту спрямовані на розвиток просторового й логічного мислення, уваги, закріплення навичок написання чисел від 1 до 10.

Доповни й прочитай: складаємо слова. Цей комплект завдань спрямований на розвиток навичок читання, фонематичного слуху й уважності. Кожне з 8-ми завдань містить 6 слів, розбитих на склади й проілюстрованих малюнками. Дитині пропонується вибрати один з трьох варіантів, щоб утворити в кожному випадку ціле слово.

Стежки звуків. Цей комплект завдань сприятиме засвоєнню основних понять фонетики, розвитку фонематичного слуху, збагаченню словникового запасу. Дитині пропонується знайти серед інших стежки з відповідними звуками й записати потрібний номер у комірці.

Проходимо лабіринти з різних типів ліній. Цей комплект завдань допоможе дитині вивчити різні типи ліній, розвинути абстрактне мислення та навчитись краще орієнтуватися в просторі. Виконуючи завдання комплекту, дитина розвиватиме зорово-моторну координацію, уважність, дрібну моторику.

Кольорові пори року. Цей комплект завдань допоможе формувати художньо-продуктивну компетентність дитини. Виконання завдань сприятиме розвитку уявлень дитини про природні явища, сезонні зміни й кольори в природі.

На якій цифрі клубочок ниток? Це завдання-головоломка допоможе дитині розвинути логіко-математичне мислення, увагу й кмітливість. Дитині пропонується знайти й записати цифри, на які потрапляє клубочок ниток. Для цього потрібно рухатися за стрілочками, позначеними на схемах.

Головоломка «Ремонтуємо годинники». Це завдання-головоломка допоможе дитині розвинути логіко-математичне мислення, увагу й кмітливість. Дитині пропонується розглянути малюнки та з’єднати циферблати з відповідними годинниками. В процесі виконання завдання дитина вчитиметься розпізнавати знайомі геометричні фігури як серед об’єктів навколишнього світу, так і на малюнках.

Що написано: розпізнаємо слова й домальовуємо малюнки. Цей  ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 284 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.04.2020 | Комментарії (0)

Йога.

Проглядів матеріалу: 427 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 11.04.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024