Четвер, 28.03.2024, 17:48















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Квітень » 26

     Учителів-пенсіонерів повідомлять про перехід на договори. МОН рекомендує директорам шкіл до 30 квітня поінформувати вчителів, які отримують пенсію, про переведення їх на строкові договори. З учителями, які погодяться працювати за договором, буде укладений відповідний договір.

Дистанційне навчаннябільшість використовує Viber. Viber став найпоширенішим месенджером під час дистанційного навчання. Про це свідчать результати опитування батьків, що проведено Офісом освітнього омбудсмена. 94% респондентів застосовують Viber для дистанційного навчання.

Міністерство освіти скасувало всі учнівські олімпіади. IV етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, що мав відбутись протягом 2019/20 навчального року, не проводитиметься взагалі через загальнонаціональний карантин.

В умовах епідемії ЗНО безпечніше за будь-які іспити, - Стадний. За словами заступника міністра освіти, відміна проведення ЗНО у 2020 році призведе до того, що сотні тисяч абітурієнтів та їхніх батьків по кілька разів їздитимуть в інші міста для складання вступних іспитів.

Уряд очікувано продовжив карантин до 11 травня. Кабінет Міністрів ухвалив очікуване рішення про продовження карантинних обмежень. Карантин в Україні буде продовжено до 11 травня і лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень.

85% дітей продовжили навчання під час карантину. Освітній омбудсмен Сергій Горбачов з посиланням на результати опитування батьків школярів, повідомив, що більшість учнів продовжила навчання під час карантину, хоч і зіткнулася з певними проблемами.

Цього навчального року школярі не повернуться до шкіл. Українські школярі цього навчального року вже не повернуться до звичного навчання. Освітній процес триватиме до кінця травня у дистанційній формі. Навчальний рік не завершиться лише для випускників 11 класів.

МОН гарантуватиме безпеку у школах після карантину. За словами в.о. міністра освіти, відомство гарантуватиме батькам безпеку при поверненні дітей до закладів освіти після завершення карантинних заходів. При цьому виконання цієї роботи не покладатиметься на батьків.

У МОН закликали мінімізувати кількість звітів для вчителів. В.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій звернулась до освітніх управлінців з проханням мінімізувати в умовах дистанційного навчання кількість звітної документації, яку мають подавати вчителі шкіл.

У пунктах тестування буде безпечно, - в.оміністра. Любомира Мандзій закликала випускників шкіл готуватись до участі у зовнішньому незалежному оцінюванні та наголосила, що знаходитись у пунктах тестування буде безпечно. До участі у тестуванні буде залучено 5 188 закладів освіти.

Провести ЗНО на стадіоні неможливо, - Міносвіти. У відповідь на пропозиції зміни локацій для проведення тестування у відомстві наголосили, що проведення ЗНО на відкритому майданчику або стадіоні є неможливим через непередбачувані погодні умови та безпековий фактор.

МОН не скасує проведення ДПА для випускників. Міносвіти не буде скасовувати ДПА у формі ЗНО навіть для випускників, які не планують вступати до закладів вищої освіти. Також тестування пройдуть випускники, які вступатимуть до закордонних університетів.

Гриневич пропонує оцінити учнів за принципом «склав/не склав». Екс-міністр освіти і науки Лілія Гриневич запропонувала лібералізувати принцип оцінювання школярів під час карантину та оцінити учнів за принципом «склав/не склав».

За сприятливих умов ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 320 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.04.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024