П'ятниця, 29.03.2024, 08:22















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2015 » Липень » 3 » Відбудеться конкурс дитячих малюнків
09:30
Відбудеться конкурс дитячих малюнків

     Благодійний фонд «Національне відродження» оголошує конкурс дитячих малюнків до Дня Незалежності – «Я народився в Україні». Прийом робіт на конкурс та голосування триватиме до 24 серпня 2015 року. Оголошення результатів конкурсу та урочисте вручення подарунків переможцям відбудеться протягом тижня після завершення конкурсу.

«Усі роботи будуть опубліковані на сайті фонду. Маленькі автори найкращих малюнків отримають цінні подарунки. Наш фонд регулярно проводить мистецькі акції, цього разу у фокусі – талановиті малюки. Вони власноруч зможуть допомогти своїм одноліткам, які постраждали внаслідок трагічних подій на Сході України»,  – розповідає президент благодійного фонду «Національне відродження» Інна Москаленко.
Конкурс розрахований на дітей від 4 до 16 років. Головний переможець конкурсу малюнків від фонду «Національне відродження» отримає путівку у табір «Фрістайл» під Києвом або в Карпатах. Для інших учасників передбачені цінні подарунки – яскраві набори для творчості та багато цікавих сюрпризів.
За результатами голосування інтернет-користувачів до 24 серпня будуть відібрані 10 найкращих робіт. Саме серед авторів цих малюнків конкурсне журі визначатиме щасливого переможця. До складу конкурсного журі ввійдуть відомі українські художники – Матвій Вайсберг, Олексій Белюсенко, Ірина Єремеєва та інші митці, а також артисти та представники влади, які опікуються дитячими проблемами.
Для участі у конкурсі батьки маленьких митців повинні сплатити реєстраційний внесок у розмірі 50 гривень за кожен малюнок. Усі грошові внески учасників благодійний фонд «Національне відродження» спрямує на потреби малюків, які перебувають у таборі «Лісова застава» поблизу Києва. Його мешканці – це діти з Донецької та Луганської областей та малюки, чиї батьки знаходяться в зоні АТО. Детальніше про умови участі та голосування читайте на сайті фонду http://ukraine-911.org/ в розділі «Конкурс малюнків».
«Наш благодійний фонд опікується табором вже досить довгий час і неодноразово проводив мистецькі акції з метою допомогти постраждалим дітям. Сподіваємось, що творчий дитячий конкурс приверне увагу до проблем маленьких переселенців і допоможе надати їм необхідні кошти для психологічної реабілітації та проживання у таборі – якнайдалі від жахів війни»,  – підсумовує президент фонду «Національне відродження» Інна Москаленко.
Переглядів: 510 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024