П'ятниця, 17.05.2024, 03:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Травень » 15

       Сьогодні, 15 травня, в Глибоцькому ліцеї відбулися урочистості з нагоди вшанування переможців та призерів учнівських олімпіад та конкурсів «Юна еліта Глибоччини -  2014».

 На святі були присутні гості, які прийшли розділити гордість та радість за молоду творчу еліту району, а саме:

Швець Василь Григорович - начальник управління освіти Глибоцької райдержадміністрації; Калинюк Лариса Іванівна – заступник голови Глибоцької райдержадміністрації; Бужак Аркадій Георгійович – керуючий справами районної ради; Лазурко Світлана Іллівна – голова районного комітету профспілки працівників освіти.

Гості  теплими словами  та щирими побажаннями  вітали переможців та призерів Всеукраїнських олімпіад  та конкурсів. Кожному  учню було вручено грошові винагороди.  Відзначали тих учнів, кому пощастило представляти область на заключних етапах  олімпіад та конкурсів.

«Є у житті кожного речі, якими можна гордитись. Я особисто надзвичайно гордий з того, що щороку районне свято «Юна еліта Глибоччини» збирає у великій залі кращих з кращих учнів району: переможців інтелектуальних змагань обласного та державного рівнів.

Цьогорічне свято є особливо урожайним. Це- ваш успіх, дорогі учні, вчителі, батьки.

Вже кілька років поспіль юна учнівська еліта Глибоччини забезпечує району перше місце  в обласному рейтингу з інтелектуальних змагань. Ви-перші серед усіх 12 районів області. Це-велика честь, але і велика відповідальність.

Зауважимо, що успіхи учнів - результат їх щоденної праці та допомоги і підтримки учнів та родини», - підкреслив у виступі начальник управління освіти Глибоцької  РДА Швець Василь Григорович.

Варто відмітити, що юна еліта Глибоччини цього року здобула 49 призових місць у обласних олімпіадах, 20 перемог у конкурсах та 4 призові місця на державному рівні.

 Управління освіти Глибоцької райдержадміністрації оголосило подяку за високий рівень організації роботи з обдарованими учнями дирекціям Глибоцького ліцею, Карапчівського ліцею, Старововчинецького ліцею, Кам’янської ЗОШ, Димківської НВК, Червонодібровського НВК, Купського  НВК, Йорданештської ЗОШ №2, Чагорської ЗОШ, Корчівецької ЗОШ, Опришенської ЗОШ, Коровійської ЗОШ, Глибоцької ЗОШ, вчителям-наставникам учнів, які здобули перемоги в олімпіадах та конкурсах. Окрема подяка звучала і на адресу батьків, котрі завжди йшли поруч зі своїми дітьми до перемоги.

    «Ваші успіхи, юна еліто, - найбільше щастя для ваших батьків. До перемог і нагород вас незмінно ведуть по життю материнське серце, батьківська турбота і піклування, любов і допомога ваших рідних» - наголошували ведучі урочистостей.

Свято пройшло в піднесеній атмосфері, залишило в серцях батьків та вчителів незабутні враження.

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 1109 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2014 | Комментарії (6)

 Вишиванка - теперішня назва традиційної вишиваної  чоловічої та жіночої сорочки, а також її сучасних зразків, які в культурі починаючи з ХХ століття носяться окремо, разом з костюмом, як святковий, патріотичний та культовий одяг.

  Portul popular pune în evidenţă talentul şi sensibilitatea pentru frumos a locuitorilor acestor zone, care în zilele de sărbătoare îmbracă aceste straie. Ca şi în trecut, femeile din Bucovina lucrează costumele populare manual, folosind motive folclorice: spicul, soarele, frunza şi nu în ultimul rând, crucea simbolizând credinţa în Dumnezeu.

Вишиванка - символ Батьківщини, 

Дзеркало народної душі, 

В колисанці купані хвилини, 
Світло і тривоги у вірші.

Portul femeiesc este format dintr-o cămaşă bogat împodobită cu motive florale şi geometrice, o catrinţa ţesută cu fir auriu, care este legată în talie cu brâu colorat, iar în picioare se poartă opinci. Iarna, femeile poartă bundiţe, ciorapi şi baticuri din lână.

На Буковині крім рослинних і геометричних мотивів користуються зооморфною, вишиваною гладдю (білою), дрібним хрестиком, штаповкою, крученим швом. Вишивальний матеріал — бісер, шовк, вовна, срібні і золоті нитки, металеві блискітки.

    Portul bărbătesc este format dintr-o cămaşă mai lungă, care prezintă în general o broderie geometrică în culori de negru sau maro, legată la mijloc cu o curea din piele, o vestă (bundiţă) cu pielea albă în afară decorată cu motive florale sau geometrice şi adaosuri din blană de jder şi cu blană spre interior, iţari din lâna, pe cap o căciulă din piele de miel, iar în picioare opinci.

  

  

  

Проглядів матеріалу: 636 | Завантажив: Bagrunivka | Дата: 15.05.2014 | Комментарії (2)

  Чи для пустощів, чи гри

  Сірників ти не бери!

  Бо з вогнем погані жарти –

   Жартувати з ним не варто!

     З 5 по 8 травня 2014 р. у Слобідському НВК проводились різні заходи, щодо проведення тижня основ безпеки життєдіяльності. Вчителем ОБЖ Величко А. Д. було проведено безліч різних заходів, а саме: вікторини, конкурси на кращий малюнок, тестові опитування, виховний захід «З вогнем погані жарти!», перегляд тематичних відеоматеріалів (фільми та мультфільми для молодшої ланки школи). Після завершення тижня ОБЖ активні учні отримали грамоти та нагороди.

 

Проглядів матеріалу: 577 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2014 | Комментарії (1)

     14 травня в Глибоцькому ліцеї відбувся День відкритих дверей початкової школи для майбутніх першокласників "Ласкаво просимо до школи". На цей чудовий захід були запрошені майбутні першокласники.

Дітей радо зустрічали вчителі майбутніх перших класів. На зустрічі виступив  з привітанням директор ліцею Глобак Дмитро Іванович.

Учні  4 класу  привітали майбутніх першокласників чарівною казкою під назвою «У пошуках щастя». Вистава допомогла зрозуміти дітлахам, що в житті важливо мати здоров’я, знання, творчі здібності, талант.

По закінченню концерту майбутнім першокласникам була проведена екскусія: бібліотекою, музеєм – світлицею Домки Ботушанської та бінетами школи. Також, діти мали змогу відобразити свої емоції отримані протягом дня малюнками на доріжках біля ліцею. На згадку про свято дошкільнятам подарували кольорові розмальовки.

Проглядів матеріалу: 602 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2014 | Комментарії (1)

  Чи є в світі що щиріше,
   Як серденько мами,
   Яке б’ється для дитини
   Днями і ночами?

                         І. Блажкевич

    День матері – дивовижне свято, яке в черговий раз нагадує нам, що мама – найрідніша і наймиліша для нас людина в світі. Вона подарувала нам життя,  тепло, навчила жити, любити, цінувати все навколо. Це свято любові, вдячності та пошани, яке святкує майже кожна дитина.

    Учні 5-го класу Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. разом зі своїм класним керівником, скориставшись цією нагодою, організували та провели для своїх матусь прекрасне свято. Воно було особливим, оскільки кожна дитина старалася довести своїй мамі, що вона найкраща і найрідніша. На святі лунали і пісні про маму, і вірші, і різні, прекрасні, теплі слова вдячності, які звучали з тендітних дитячих вуст, такі щирі та неповторні слова варті цілого багатства!

   Вкінці свята учні привітали своїх матерів із Днем матері, подарувавши червоні гвоздики, такі ж гарячі та прекрасні, як і їхня любов. Всі матусі були приємно вражені, отримали море позитивних емоцій і, прижимаючи своїх дітей до грудей, відчули себе найщасливішими в світі! 

        Заступник директора з виховної роботи         Загарчук Є.Г.

Проглядів матеріалу: 599 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.05.2014 | Комментарії (1)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024