П'ятниця, 17.05.2024, 02:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Листопад » 13

     Остаточний протокол засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з історії 8-11 класи-тисни тут

Проглядів матеріалу: 542 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

    Остаточний протокол засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з румунської мови та літератури (румунської і зарубіжної) 7-11 класи- тисни тут

Проглядів матеріалу: 492 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

   Остаточний протокол засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з фізики 7-11 класи- тисни тут

Проглядів матеріалу: 724 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

   Остаточний протокол результатів засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з географії 8-11 класи- тисни тут

Проглядів матеріалу: 849 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

     Аби шкільне життя було яскравим та емоційним, ми розфарбовуємо його яскравими барвами канікул. Так, цими осінніми канікулами учні Луковицької ЗОШ І-ІІІ ст., вихованці гуртка «Пішохідний туризм» Глибоцького ЦТКСЕУМ під керівництвом Чоботаря О.В. та Мілевського А.І. відвідали гірськолижний комплекс «Буковель». Це найбільший гірськолижний курорт України, що розташований неподалік від села Поляниця, за 30 км від м.Яремче.

Найкраще відвідувати Буковель ввечері – тоді можна побачити всі об'єкти інфраструктури курорту у гірляндах та динамічній підсвітці, що одразу навіює передноворічний настрій.

Головною метою цієї поїздки стало сходження на г. Хом'як (1542). Піднімаючись із с. Поляниця, ми потрапили у справжню зимову казку. На схилах Хом'яка все всипане снігом, навіть стежку доводилось тропити, як у зимових сходженнях. Захоплива природа і неймовірні враження від побаченого не могли залишити байдужим жодного із учасників групи. Та карпатська природа висуває свої умови, що не підвладні нам: піднявшись на полонину Хом'якова група була змушена повернутись назад у село Поляниця. На полонині і на самій вершині була вже дуже сувора зима: шквальний вітер, що майже збивав з ніг і сильний туман. Навіть тут, на полонині, піднявшись на сходинку ближче до гір, нам таки вдалося насолодитись тією гірською красою і набратись карпатської енергетики до наступних канікул.

Програма екскурсійної поїздки передбачала також прогулянку м. Яремче та відвідування водоспаду Пробій.

Пробій — один з найповноводніших водоспадів Карпат. Висота падіння води 8 м, кут нахилу — майже 45 градусів. Це популярний туристичний об'єкт, пам'ятка природи. Над водоспадом побудований міст заввишки 20 м. Нижче водоспаду є розлога і глибока улоговина зі спокійнішою течією.

За водоспадом міститься сувенірний ринок Яремчі, котрий не оминає жоден турист, і ми також.

Всі учасники поїздки залишились задоволені, адже це була хороша можливість відпочити, поспілкуватися із друзями, духовно збагатитись та побачити багато цікавого.

 

Олександр Чоботар,

керівник гуртка «Пішохідний туризм»

Глибоцького ЦТКСЕУМ

Проглядів матеріалу: 528 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

    9 листопада, в День української писемності та мови, в нашій школі відбувся щорічний радіодиктант національної єдності під гаслом «Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета».

Рівно о 12.30 доцент Київського університету ім. Б. Грінченка Олександр Авраменко продиктував свій авторський текст під назвою «Наші пісні». Зміст твору видався надзвичайно цікавим, пізнавальним. Про саму підготовку тексту Олександр Авраменко розповів наступне: «У різних куточках України і за кордоном диктант пишуть і маленькі діти, і люди поважного віку, і військові училища, і державні адміністрації, і журналісти, і депутати – палітра аудиторії неймовірна. І це велика відповідальність, бо треба всім догодити в плані змісту, емоційного наповнення, посилу, пізнавальності тексту, естетичного задоволення. А це дуже непросто. Та з іншого боку текст має містити неймовірну концентрацію пунктограм і орфограм. Він не має бути легким. У змаганнях мають бути перешкоди, і їх треба долати» .

Перевірили знання правопису й учні нашої школи, які з особливим трепетом у душі записували кожне слово. Всіх огорнуло почуття гордості за свій талановитий народ, який склав такі пісні, що стали популярними в усьому світі.

Пісня Carol Of The Bells стала візитівкою західного Різдва. Вона часто звучить у багатьох відомих фільмах і рекламних роликах. Та тепер вже майже ніхто, крім музикознавців, не знає, що ця пісня прийшла в Америку з України. Поки що «Щедрик» є найбільшим українським внеском у світову популярну культуру.
Написавши радіодиктант, ми отримали величезне задоволення від почуття саме єдності з усіма Українцями!

Проглядів матеріалу: 432 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

    Український центр оцінювання якості освіти продовжує підготовку до проведення зовнішнього незалежного оцінювання випускників шкіл та вступників до вишів у 2018 році.

Зокрема, Центром затверджені загальні характеристики сертифікаційних робіт ЗНО, якими визначено форми тестових завдань з усіх предметів, час на їх виконання, методологію оцінювання, розподіл за частинами, що зараховуватимуться як державна підсумкова атестація та вступний іспит до вишів тощо.

Зміни структури зазнали майже усі тести ЗНО, однак найсуттєвіші зміни внесено до сертифікаційних робіт з англійської, іспанської, німецької та французької мов - вони отримали нову частину тесту «Аудіювання». Через це на виконання завдань мовних тестів у 2018 році буде відведено більше часу. Загальна тривалість роботи з тестом з іноземної мови відтепер складатиме 150 хвилин.

Також Центром затверджені критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю для тестів ЗНО з української мови, англійської, французької, німецької та іспанської мов, а також критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю ЗНО з математики.

Окремим наказом УЦОЯО затверджені схеми нарахування балів за виконання завдань тестів зовнішнього незалежного оцінювання у 2018 році.

Зовнішнє незалежне оцінювання 2018 року буде проводитись за програмами затвердженими наказом Міністерства освіти і науки. На підставі зазначених програм будуть укладатися тестові завдання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

У 2018 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 22 травня і триватиме 13 червня.

Усе про тести ЗНО 2018

Проглядів матеріалу: 433 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

    Усіх директорів шкіл переведуть на строкові угоди. Під час впровадження закону «Про освіту» всіх директорів, які працюють на безстрокових трудових угодах, планується перевести на строкові трудові угоди на найбільший передбачений термін – 6 років.

Атестація вчителів себе дуже дискредитувала, - Гриневич. МОН має намір зробити сертифікацію вчителів альтернативою атестації. Сертифікація передбачатиме два етапи: перший - це зовнішнє тестування, другий – моніторинг роботи вчителя в класі.

МОН планує моніторити початкову освіту постійно. Завдання досліджень будуть спрямовані на перевірку читацької та математичної компетентності учнів. Моніторинг буде проведений навесні 2018 року. Аналогічні дослідження відбудуться у 2020, 2022 і 2024 роках.

Гриневич: кожна дитина має володіти державною мовою. За словами міністра, Україна готова до діалогу щодо мовної статті закону «Про освіту», однак головна ідея повинна бути збережена: кожна дитина має володіти державною мовою – це межа компромісу.

Cередня зарплата молодого вчителя в Україні - 4345 грн. Міністр освіти повідомила, що середня заробітна плата молодих вчителів без стажу роботи у загальноосвітній школі, як правило, нижча, ніж у гімназіях, ліцеях чи спеціальних загальноосвітніх закладах.

Студентські стипендії підвищать на 18%. Кабінет Міністрів в рамках програм підвищення соціальних стандартів опрацював та ухвалив рішення про підвищення академічних та соціальних стипендій. Підвищені стипендії будуть виплачуватись з 1 листопада.

Українські вчителі найбідніші в Європі, - профспілка. Не дивлячись на підвищення окладів впродовж останніх років, українські вчителі залишаються найбіднішими в Європі, а «престижна» освітянська праця так і не має пошанування у фінансовому еквіваленті.

Якими будуть тести ЗНО у 2018 році. УЦОЯО затвердив характеристики сертифікаційних робіт, критерії оцінювання завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю та схеми нарахування балів за виконання завдань тестів зовнішнього оцінювання у 2018 році.

ЗНО з іноземних мов: що нового очікує випускників? Починаючи з 2018 року, зміст тестів з англійської, іспанської, німецької та французької мов зазнає суттєвих змін. Усі тести міститимуть нову частину - «Аудіювання», на виконання завдань якої буде відведено 30 хвилин.

У Києві відбудуться освітні виставки для випускників. 16-18 листопада в «Українському домі» відбудуться традиційні щорічні міжнародні виставки «Освіта та кар’єра – 2017» та «Освіта за кордоном». Організатори виставки запрошують старшокласників, студентів і їх батьків.

У столиці хочуть заборонити політичну агітацію в школах. Київрада у першому читанні підтримала проект рішення про недопущення політичної діяльності та агітації в школах. Планується, що політикам заборонять відвідувати школи і рекламувати себе.

Випускникам педвишів виплатять адресну допомогу. 754 випускники, які цього року здобули освіту за спеціальностями педагогічного профілю та уклали договори про роботу у школах та професійно-технічних закладах, отримають одноразову грошову допомогу розміром 7 720 грн.

Проглядів матеріалу: 468 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)

  Протокол остаточних результатів засідання журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання 9,11 клас (технічна праця) - тисни тут

Проглядів матеріалу: 557 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.11.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024