Середа, 22.05.2024, 02:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Червень » 18 » Англомовний табір «Sunshine» у Турятському НВК
13:40
Англомовний табір «Sunshine» у Турятському НВК

    З 27 травня по 15 червня 2018 р. у Турятському НВК здійснював роботу англомовний табір «Sunshine» під керівництвом вчителів О.М.Громей та О.Г.Копилець, за участю 39-ти обдарованих учнів 2 – 8 класів.

Розпочався табір традиційно з організації команд та вибору капітанів, назви команди, її емблеми та девізу. Так діяли дві команди «Leaders», «Smiles». Учні з радістю представляли свої команди в веселій гумористичній формі, та вчилися співати пісні про літо: «I love summer» та «Summer fun song».

У будні дні табору учні повторювали лексику з таких тем як «Clothes», «Food and drinks» «School life», «School things and toys» та інші. Тому з радістю демонстрували свої наряди у День моди та внесли цікаві пропозиції щодо шкільної форми у 2018/2019 н.р. та щодо того якою буде мода в майбутньому.

Команди охоче брали участь у конкурсах під час яких розповідали, ставили запитання та відповідями на них. Дуже сподобалось учасникам брати участь у спортивних конкурсах, відгадувати англійські загадки та відгадувати учня: «Who is wearing»?

Цікавою і корисною виявилась екскурсія у Глибоку 1 червня 2018р, де учні мали можливість бути присутніми на концерті присвяченому Дню захисту прав дитини. Де зокрема відбувалось і нагородження директора музичної школи с.Турятка Амоші М.М. та учнів, які вчаться у музичній школі на сцені Глибоцького будинку творчості і дозвілля. Ми гордимося талановитими учнями нашого НВК.

Цікаві та веселі фізкультхвилинки «Shark song», «Beaver song, Oki-doki» та інші; презентації та фільми про Америку, Англію, Лондон та Вашингтон,

створили у таборі незабутню англомовну атмосферу. А конкурс малюнків на асфальті на тему: «Happy Childhood» до Дня захисту прав дитини – залишив яскраві враження в учасників табору.

Протягом останнього тижня табору учні демонстрували та розповідали про свої таланти, виготовляли вироби з природного матеріалу – квіти, фантастичні тваринки та вчилися описувати їх. А конкурс на найдовший список мрій «Dream Charter» розпалив дух змагання найбільше. Фантазії учнів були безмежними. На завершення виготовили браслети дружби та обмінялись ними, писали прощальні листи з побажаннями зустрітися знову та весело провести час у англомовному літньому таборі.

Переглядів: 428 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024