Вівторок, 21.05.2024, 06:49















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Квітень » 25 » Єдиний шлях, що веде до знання, – це діяльність
10:55
Єдиний шлях, що веде до знання, – це діяльність

    Фізика – одна з найпрекрасніших наук. Вона показує нам, який великий і водночас близький до людини світ, дає змогу людині відчути свою велич.

Для глибшого пізнання цієї науки у Валякузьминській ЗОШ I-II ступенів Глибоцького району з 16 по 20 квітня 2018 року учителем фізики С.Д. Паламар був проведений Тиждень фізики серед учнів 7-9 класів.

Метою проведення Тижня було стимулювати в учнів їхні творчі здібності, навчити школярів спостерігати та аналізувати явища, сприяти розвитку логічного мислення та екологічно-фізичного ставлення до природи. Ці форми позакласної роботи надають можливість вкотре вийти за межі стандартного уроку і сконцентрувати увагу на основних теоретичних і практичних питаннях усього шкільного курсу з предмета.

Урочисте відкриття Тижня фізики розпочалося лінійкою, де вчитель С.Д. Паламар ознайомила всіх присутніх із заздалегідь підготовленим планом та основними заходами. Учнівські колективи та творчі групи отримали доручення на тиждень. Такий початок сприяв створенню атмосфери зацікавленості, творчого підйому та позитивного емоційного настрою.

Надзвичайно цікаво та пізнавально пройшла інтелектуально-розважальна гра «Цікава фізика» між учнями 8 та 9 класів. У наполегливій боротьбі перемогла команда 9 класу «Пізнайки». Високими знаннями та обізнаністю з предмета відзначилися учні: Мельник Е. (9 кл.), Богданюк О. (8 кл.), Дамян Д. (9 кл.), Стрілецька Ю. (8 кл.), Штефанович О. (8 кл.).

Конкурс малюнків присвячений Дню космонавтики, перегляд фільму «Ніколо Тесла» – все це стимулювало в школярів активне ставлення до пізнання реального світу, інтерес до дійсності.

У захоплюючій атмосфері був проведений Всеукраїнський конкурс «Левеня». Учні 7-9 класів мали змогу перевірити свої знання та інтуїцію, відчути азарт змагання і радість успіху.

Під час веселої перерви учні розгадували фізичні загадки, ребуси, кросворди. Найкраще свою ерудицію проявили учениці 9 класу Дамян Д. та Мага Г.

У 7 класі вчителем С. Д. Паламар була проведена виховна година на тему «Проблеми енергозбереження». Учні ознайомилися із способами економії енергії, розвивали почуття власної відповідальності за енергозбереження. Найкращими знавцями шляхів енергозбереження стали: Лодба І., Рожок А., Малофій П., Джуряк О.

В останній день Тижня вчителем С. Д. Паламар було підведено підсумок роботи, найактивніших учасників нагородили грамотами та подяками.

Слід відзначити, що Тиждень пройшов на високому рівні, адже було залучено кожного школяра, вдалося врахувати всі вікові й індивідуальні особливості учнів, їхні інтереси, здібності.

С.Д. Паламар, учитель фізики

Валякузьминської ЗОШ I-II ступенів

Глибоцького району

Переглядів: 466 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024