Вівторок, 21.05.2024, 03:20















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…
10:50
Уклонімось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити…

    Чотири роки тому трагічні події 18 – 20 лютого назавжди переписали сучасну історію нашої держави. Вони стали переломними у вирії подій Революції Гідності.
На превеликий жаль, в ті дні загинули одні з кращих українців, які ціною власного життя захищали свободу та незалежність нашої країни. Сьогодні
ми, учні Глибоцької гімназії, вшановуємо пам’ять мужніх учасників Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави та долучилися до загальнона-ціональної «хвилини мовчання» на вшанування подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні, також було проведено ряд заходів:

Члени комісії з питань загальної та додаткової освіти – Бурла Юлія та Галіп Оксана підготували та проводили для учнів 5-7 класів інформаційні хвилинки ««Герої нашого часу». Бібліотекар -Цуркан М. Н. проводила з старшокласниками бесіду «Небесна Сотня у наших серцях», ознайомила школярів із книжкою українського поета Кості Оверченка «Майдану віщий грім», до якої увійшли вірші, народжені останніми трагічними подіями в Україні. Класні керівники 6-в ( О. В.Янцаловська ), 7-б( А. І. Осіпова) класів разом з учнями проводили годину вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають!», де учні декламували власні вірші та твори присвячені героям Майдану та випускникам нашого закладу –учасникам АТО. Учнівське самоврядування презентувало п’ятикласникам відео презентацію про героїв нашого часу Костю Лук’янюка та Івана Іліку. Також п’ятикласники відвідала краєзнавчий музей, де пані Анжела ознайомила всіх присутніх з експозицією «Тільки тим історія належить, хто за неї бореться,живе…»

Старшокласники, члени учнівського самоврядування приймали участь і в районному заході з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.

Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і душевний щем вдячності за все, що вони зробили для нас. Дуже болюча нині рана втрати, та ще не покарані вбивці героїв майдану, ще не тою є сьогодні Україна, яку вони омріяли.

Тому, гуртуймося, кріпімося, єднаймося задля жаданої перемоги, задля свободи, миру і самостійності. Задля волі та гідності. Задля батьків і дітей, задля щасливого майбутнього. Задля перемоги світла над темрявою, добра над злом.

Переглядів: 363 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024