Неділя, 28.04.2024, 01:42















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна           Сторінка для батьків          Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 19
Гостей: 19
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2019 » Березень » 1 » Професії. 23 тиждень НУШ для першого класу
10:53
Професії. 23 тиждень НУШ для першого класу

Сайт Розвиток дитини пропонує додаткові навчальні матеріали та завдання для 23-го тижня 1-го класу Нової української школи за темою «Професії».

Гра «Знайди пару»: професії. Це завдання допоможе дитині розвинути пам'ять, увагу, навички читання й розширити лексичний запас за темою «Професії». Дитина повинна знайти пари (малюнок і слово), по черзі відкриваючи картки, розкладені малюнками й написами вниз. У завданні використано наступні назви професій: художник, будівельник, шеф-кухар, лікар, фермер, пожежник, листоноша, вчитель.

Професії: хто чим займається? Пропоноване завдання допоможе дитині дізнатися про професії й сформувати ціннісне ставлення до праці людини. Дитині пропонується з’єднати слово, що характеризує професію, з відповідним малюнком. Також дитина може поміркувати про те, ким би вона хотіла стати у майбутньому, що потрібно вивчити, щоб опанувати цю професію.

Вивчаємо професії: кухар, пожежник, лікар. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях кухаря, пожежника та лікаря

Вивчаємо професії: спортсмен, маляр-штукатур, учитель. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях спортсмена, маляра-штукатура та учителя.

Вивчаємо професії: фокусник, художник, космонавт. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях фокусника, художника та космонавта.

Вивчаємо професії: перукар, агроном, моряк. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях перукаря, агронома та моряка.

Вивчаємо професії: плавець, ветеринар, поліцейський. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях плавця, ветеринара та поліцейського.

Вивчаємо професії: листоноша, слюсар, військовий. Для виконання завдання дитині пропонується ознайомитись із трьома вказаними професіями та вибрати серед різноманіття предметів, розташованих у нижній частині завдання, ті, які застосовуються у професіях листоноші, слюсаря та військового.

Переглядів: 348 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024