Четвер, 18.04.2024, 05:16















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 14

        Мрія кожної дитини - піти на літні канікули відразу після закінчення навчального року. Мрія кожного батька та матері - бачити, як власні діти навчаються з задоволенням під час літніх канікул. 

Мальовнича Йорданештська ЗОШ№2 І-ІІ ступенів, що знаходиться на березі річки Сірет, об’єднала ці бажання і прийняла одне рішення - літній мовний табір з французької мови для хлопців та дівчат віком від 10 до 15 років – це чудова можливість покращити знання французької мови, опанувати корисні навики,  активно та весело провести час на свіжому повітрі та в колі друзів.

Кирчу Марія Григорівна та Кирчу Оксана Дмитрівна разом із учнями 3-8-их класів, у понеділок, 30 травня, зробили урочисте відкриття літнього мовного табору. На відкритті діти презентували назву, емблему та девіз загонів, ознайомилися із планом роботи табору, співали пісні та декламували вірші.

Протягом усього тижня, учні із великим задоволенням приходили знову до школи, де відпочивали, займалися спортом, грали в різні ігри, здійснювали цікаві пізнавальні екскурсії по маршруту «Йорданешти-Хотин-Кам'янець-Подільський», малювали на асфальті, інсценували казки  “Cendrillon” та «Le navet» і це все лише французькою мовою. Усі дні були тематичними: «День відкриття табору», «День миру», «День екскурсій з назвою «З Францією в Хотин»», «День театру», «День музики», «День кіно», «День журналіста».

Під стінами Хотина ми співали пісні французькою мовою, грали в різні цікаві ігри, ознайомилися з уявною французькою кухньою, малювали а також вчили екскурсовода говорити французькою.

Кожен день у таборі проходив цікаво та весело. Учні змогли здобути необхідні мовні навички, спілкуючись іноземною мовою у невимушеній обстановці.

Підсумком роботи табору стало урочисте закриття на якому діти, виконуючи проектні роботи та створюючи презентації, відзначили найцікавіші моменти з життя табору.

Я вважаю, що літні мовні табори необхідні для кожної школи та для кожного учня, адже це можливість отримати досвід спілкування іноземною мовою, розширити кругозір та мотивувати себе до вивчення іноземної мови в подальшому.

Заступник директора

з навчально-виховної роботи
Йорданештської ЗОШ №2 І-ІІ ступенів

Кирчу О.Д.

Проглядів матеріалу: 480 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 14.06.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024