П'ятниця, 29.03.2024, 09:05















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 15

     14.06.2016 року в Молодійському  дошкільному закладі відбувся звіт керівника закладу перед батьками, колективом закладу та громадськістю про роботу закладу за 2015/2016 н. рік. Завданням  звітування  є забезпечення прозорості, відкритості і демократичності управління навчальним закладом. В своєму виступі керівник закладу Онуфрійчук О.Й. довела до відома присутніх про те, що було досягнуто за навчальний рік  та плани  на дальніше покращення умов закладу в цілому. Батьки долучилися до обговорення, дали високу оцінку діяльності керівника закладу та висловили побажання  успішної  реалізації поставлених завдань.

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 569 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.06.2016 | Комментарії (0)

    Традиційно навесні збираються спортсмени - орієнтувальники позмагатись на лісових трасах. Цьогоріч чемпіонат Глибоцького району серед школярів відбувся у селі Червона Діброва на оновленій за сприяння обласної організації ВО «Свобода» карті. На старт вийшло 172 спортсмени з 26 навчальних закладів району. Ці змагання входять у залік шкільної спартакіади, тож активно вболівали за виступи учнів, у першу чергу, вчителі фізичного виховання. Не обійшлося і без інтриги: багаторічні лідери змагань команди з Корчівецької, Кам’янської ЗОШ та Глибоцького ліцею поступились командам Коровійської, Йорданештської ЗОШ та Карапчівського ліцею, які, відповідно, вибороли перше, друге та третє місця. На базі цих навчальних закладів успішно працюють туристсько-спортивні гуртки Центру туризму, де керівниками гуртків є Наталя Шелепюк, Євгенія Лук’янюк, Василь Товарницький. А ось серед навчальних закладів І-ІІ ступенів сенсації не відбулось. Вихованці тренера Володимира Баранюка з Червоної Діброви не залишили жодного шансу на перемогу своїм суперникам. Призові місця, відповідно, посіли команди Слобідського НВК (тренер Юрій Нітушка) та Йорданештської ЗОШ (тренер Міхаєла Бостан).

Чемпіонами Глибоцького району серед юнаків стали, відповідно, по групах Ч-12 – Георгій Бабій (Коровійська ЗОШ І-ІІІ ст.), Ч-14 – Павло Дудка (Глибоцький ліцей), Ч-16 – Іван Білик (Червонодібровський НВК), Ч-18 – Руслан Марівцан (Луковицька ЗОШ І-ІІІ ст.).

Серед дівчат це звання вибороли: у групі Ж-12 – Ольга Колотило (Черепковецька ЗОШ І-ІІІ ст.), Ж-14 – Мар’яна Адабека (Червонодібровський НВК), Ж-16 – Олена Тимчук (Карапчівський ліцей), Ж-18 – Анна-Марія Божеску (Йорданештська ЗОШ І-ІІІ ст.).

За підсумками районних змагань була сформована збірна команда для участі в обласному чемпіонаті, який має милозвучну назву «Підсніжник».

Традиційно глибочани боролися за місця на п’єдесталі. Беззаперечними лідерами в команді Глибоцького району є вихованці гуртка «Спортивне орієнтування» з Червонодібровського НВК (керівник Баранюк В.А.). У ході дводенних змагань високе реноме підтвердили Мар’яна Адабека (І та ІІ місце), Анастасія Гушул (І та ІІІ місце), Олексій Неделько (два третіх місця), Георгій Бабій (І місце), Іван Білик (ІІІ місце).

Спільними зусиллями 12 спортсменів-вихованців Глибоцького центру туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді вибороли почесне друге місце у загальному заліку (тренери Володимир Баранюк та Оксана Меленко).

Місяцем раніше, 19 березня, збірна команда Глибоцького району виборола перше місце у змаганнях зі спортивного орієнтування, які проводились в рамках V спортивних ігор школярів України у Чернівецькій області.

Такі результати є підтвердженням якісної підготовки юних орієнтувальників, яку вони отримують на заняттях у гуртках Центру. А значення цього виду спорту для всебічного розвитку молодої особи величезне. Дітям подобається цей стрімкий, емоційний крос пересіченою місцевістю, коли безперервно змінюються умови. Учасники вчаться самостійно швидко приймати рішення, від правильності яких залежить результат. Ці якості важко виховати на звичайних заняттях з топографії. Вони здобуваються тільки в змаганнях з орієнтування на місцевості.

Обстановка змагань певною мірою моделює ситуацію, в яку потрапляє розвідник, діючий в тилу ворога. Це стимулює не тільки вміння швидко знаходити і здійснювати оптимальний маршрут, але і розвиток критичного мислення, вміння відрізняти головне від другорядного. Відомо чимало фактів, коли невміння зорієнтуватись на місцевості призводило до трагічних наслідків. І, навпаки, володіння навиками орієнтування рятувало життя багатьох людей. Цю тезу підтверджують факти сучасних подій на сході, коли вихованці нашого Центру виходили самі і рятували інших бійців АТО, вивівши їх з оточення.

Анатолій Дудка,

директор Глибоцького центру

туризму і краєзнавства

Проглядів матеріалу: 501 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 15.06.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024