Четвер, 18.04.2024, 23:07















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Серпень » 29

   Управлінням освіти затверджено графік інструктивно-методичних нарад для педагогів району з актуальних питань організації навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

Методисти РМЦ, відвідавши обласні секційні наради, зорганізовані Інститутом післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області, зібрали вчителів району на традиційні  настановчі  наради, щоб окреслити основні стратегії та напрямки роботи, ключові завдання  з забезпечення якісного педагогічного процесу.

      Модератором семінару-наради вчителів математики району була   методист  ІППО ЧО Ольга Білянніна.  Змістовно пройшли секційні наради  істориків, вчителів фізичного виховання, Захисту Вітчизни, вчителів  української мови та літератури, румунської мови. Інформативно пройшла нарада заступників диреткорів – навчально-виховної та методичної роботи.

Серпень-початок навчального року для всіх, хто забезпечує навчально-виховний процес: керівницта району, педагогів, керівників навчальних закладів, методистів, управління освіти, працівників шкіл, дошкільних навчальних закладів, позашкілля.

Серпневі наради, семінари, консультації, зустрічі забезпечують організований початок навчального року та якісну організацію педагогічного процесу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 544 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.08.2016 | Комментарії (0)

      25 серпня 2016 року на базі РМЦ відбулася інструктивно-методична нарада для керівників дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів з проблеми: «Особливості організації освітнього процесу в дошкільних навчальних закладах в 2016/2017 н.р.».

        В ході проведення наради завідувачі були ознайомлені зі змістом листів МОНУ щодо організації освітньої роботи в дошкільних навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році, з переліком чинних комплексних, парціальних освітніх програм та іншою навчальною літературою.

    Акцентувалася увага на тому, що на основі Базового компонента дошкільної освіти, обраних освітніх програм змісту освіти, Концепції Національно-патріотичного виховання дітей та молоді, з урахуванням потреб сьогодення у посиленні складових соціально-морального, емоційно-ціннісного розвитку дітей, покращення  їхнього  фізичного, психічного  здоров`я упродовж дошкільного дитинства Міністерством освіти і науки пропонуються для дитячих садків наступні змістові напрями:

  • національно-патріотичне виховання;
  • економічне виховання;
  • формування у вихованців навичок спілкування і ефективної взаємодії з іншими дітьми, дорослими людьми;
  • музичне виховання.

Серед засобів освітнього впливу на дитячу особистість – творча гра (сюжетно-рольова, конструкторсько-будівельна, театралізація, драматизація), а також художня література (фольклор, авторські твори) і робота з дитячою книжкою. Пріоритети, проголошені у минулому навчальному році, зберігають  актуальність і нині з метою налагодження в дошкільних закладах послідовних систем роботи, спрямованих на їх реалізацію.

     На завершення учасники інструктивно-методичної наради напрацювали рекомендації щодо підвищення якості роботи працівників дошкілля у новому навчальному році.

Проглядів матеріалу: 468 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 29.08.2016 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024