П'ятниця, 19.04.2024, 22:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Липень » 26

      Громадянська мережа ОПОРА, представники якої здійснюють громадський контроль за перебігом вступної кампанії, надала абітурієнтам та їх батькам основні поради, якими вони можуть скористатись в останній день подачі заяв на вступ до вищих навчальних закладів.

Перевірте статуси своїх заяв в електронному кабінеті

Для участі у конкурсному відборі, заява повинна мати статус «Допущено до конкурсу» або «Допущено до конкурсу (навчання за бюджетні кошти)» (якщо Ви обирали опцію участі у конкурсному відборі тільки для навчання за державним та регіональним замовленням).

Відповідно до листа МОН від 25 липня, вищі навчальні заклади повинні були сьогодні до 10.00 прийняти рішення щодо всіх електронних заяв, які подані до 23 числа включно. Тож у випадку, якщо Ви подавали електронну заяву раніше і статус вашої заяви і досі «Зареєстровано в Єдиній базі» чи «Зареєстровано у вищому навчальному закладі», радимо звертатися на електронну пошту МОН - vstup_2017@mon.gov.ua (копію листа можете надсилати до Громадянської мережі ОПОРА - osvita@opora.org.ua).

Якщо статус Вашої заяви «Потребує уточнення вступником», невідкладно надішліть на електронну адресу приймальної комісії інформацію, яка є необхідною для прийняття приймальною комісією відповідного рішення.

Якщо Ви подавали електронну заяву 24 липня та пізніше, такі заяви мають бути опрацьовані приймальними комісіями до 27 липня включно.

Перевірте середній бал додатка до атестата

Якщо при створенні електронного кабінету Ви вказали неточний середній бал додатка до атестата (наприклад, без десятих), або опісля виявили неправильність його обрахунку, - зверніться з відповідним проханням до ВНЗ, який першим опрацьовував вашу заяву. Оскільки лише цей ВНЗ на підставі перерахунку та рішення приймальної комісії має право подати змінені результати до ЄДЕБО. Якщо Ви не маєте можливості з’ясувати який саме це навчальний заклад, зверніться до всіх. Можливо, Вам потрібно буде на електронну пошту приймальної комісії повторно подати скановану копію свого атестата.

Пам’ятайте, що подання недостовірних даних вступником буде підставою для скасування наказу про зарахування.

Перевірте, чи правильні документи завантажені для нарахування сільського коефіцієнту

... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 541 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 26.07.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024