П'ятниця, 19.04.2024, 04:58















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Липень » 06

Відповідно до наказу відділу освіти, культури,  молоді та спорту Глибоцької райдержадміністрації від 29 травня 2020 року № 220 «Про здійснення заходів щодо організації дистанційних літніх мовних таборів» на базі ЗЗСО Глибоцького району було організовано та проведено дистанційні  літні мовні табори (далі ДЛМТ) у період з 03 червня по 05 червня 2020 року. В даному навчальному році школи мали змогу провести ДЛМТ у червні або у серпні (з 25 по 28 серпня 2020). Основна мета мовного табору  - зацікавити учнів іноземними мовами та сприяти самостійній підготовці вдома.

Задачі ДЛМТ:

• створити умови для здобуття дітьми необхідних мовних навичок;

• допомогти дітям подолати мовний бар'єр;

• надати можливість удосконалити свою розмовну мову;

• поєднати навчання із захоплюючим віртуальним відпочинком;

• сприяти формуванню позитивної мотивації для подальшого удосконалення

англійської мови.

         У червні до ДЛМТ було залучено 220 учнів, з них: 40 учнів – було задіяно у франкомовному дистанційному літньому таборі, 6 – німецькомовному, 180 учнів –  англомовному  з 16 ЗЗСО. 11 ЗЗСО вирішили проводити табір у серпні. 5 ЗЗСО не проводили табір у червні з об’єктивних причин -  відсутність кадрів: Слобідський НВК та  Купський НВК №2, Нижньосинівецька ЗОШ (немає вчителя іноземних мов, попередні вчителі у декреті),  Купський НВК (сімейні обставини), Сучевенська ЗОШ (у зв'язку із хворобою вчительки). 7 ЗЗСО не надіслали матеріали проведення ДЛМТ та не повідомили про проведення ДЛМТ у серпні:  Йорданешська ЗОШ №1, Станівецький НВК, Кутбаїнська, Нововчинецький НВК, Опришенська ЗОШ, Стерченська ЗОШ, Кам'янська ЗОШ.

         Усі ДЛМТ працювали поєднуючи три напрямки: «Країнознавство», «Краєзнавство» та «Здоровий спосіб життя».

   Навчально-виховний процес у таборі організовувався за тематичними днями: День України, День країн, мова яких вивчається, День подорожей,  День дружби, День творчості, День хобі, День довкілля, День домашніх улюбленців, День професій, День кіно, День мрій, День музики й талантів, День розумника.

                  Робота дистанційних літніх мовних таборів була добре спланованою. Запропоновані вчителями матеріали відповідали сучасним тенденціям викладання англійської мови та базувалися на автентичних інтернет - ресурсах. Для розвитку мовленнєвих навичок учнів пропонувалася низка різних за типами, часом та спрямованістю завдань, крім того, для учнів були підібрані різноманітні он лайн ігри, вікторини, квести, майстер – класи, віртуальні подорожі країнами, столицями, найбільшими містами, музеями, картинними галереями, створено віртуальний кінозал, в якому учні разом переглядали фільми та мультфільми, обговорювали їх та виконували квести, було запропоновано ряд тематичних відеопроектів тощо. Навчання іноземній мові поєднувалося з відпочинком. Для проведення занять вчителі використовували ZOOM та SKYPE, крім того, учні спілкувалися у Viber-, Telegram- групах, вирішуючи певні проблемні завдання.

У 2019-2020 н.р. Глибоцька гімназія подавала заявку на участь у проекті «GoCamp», даний навчальний заклад пройшов І та ІІ етапи відбору, але у фінал не потрапив.    

Для вчителів робота в ДЛМТ була також плідн ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 335 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.07.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024