П'ятниця, 29.03.2024, 17:44















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Липень » 17

    Завершено проведення основної сесії ЗНО. 17 липня завершилось проведення основної сесії ЗНО. УЦОЯО вже почав оголошувати результати тестування. У п'ятницю учасники ЗНО дізнались результати тестування з математики та фізики.

УЦОЯО використав незнайомий для учасників твір на ЗНО. Український центр оцінювання якості освіти використав у завданнях тесту з української мови і літератури незнайомий для учасників позапрограмовий твір. В УЦОЯО наголошують, що такі завдання дають можливість виокремити сильних учасників.

В Україні невисокий рівень викладання української, - омбудсмен. На думку освітнього омбудсмена, одним із показників низького рівня викладання мови у закладах освіти є результати державної підсумкової атестації випускників.

Санаторні школи в Україні будуть реорганізовані. Верховна Рада ухвалила законопроект, згідно з яким засновники санаторних шкіл (санаторних шкіл-інтернатів) мають змінити тип таких закладів або припинити їх шляхом реорганізації чи ліквідації.

МОН представило проект документа про скасування вищої освіти. Порядок регулюватиме процедуру скасування рішення про присудження ступеня вищої освіти та присвоєння відповідної кваліфікації у разі виявлення порушення студентом академічної доброчесності.

Вступ.ОСВІТА.UA: правила прийому до всіх вишів. Інформаційною системою опубліковані правила прийому вступників на навчання до всіх закладів вищої освіти України. Користувачі системи мають доступ до умов прийому, за якими буде проведено конкурсний відбір.

Частина грошей від грального бізнесу піде на освіту. Гроші від ліцензування грального бізнесу спрямовуватимуться до Держфонду підтримки медицини, спорту, освіти, культури та науки. У Раді прогнозують, що легалізація грального бізнесу приноситиме в бюджет щонайменше 30 млрд грн.

Визначено результати ЗНО в магістратуру. УЦОЯО оголошені результати тестів Єдиного вступного іспиту з іноземних мов та Єдиного фахового вступного випробування з права та ТЗНПК. Результати іспитів розміщені у електронних кабінетах учасників тестування.

Уряд призначив двох заступників міністра освіти. Згідно з урядовим рішенням, заступником міністра призначено доцента економічного факультету КНУ, доктора економічних наук Андрія Вітренка. Іншим заступником міністра став міжнародний економічний експерт Ігор Гарбарук.

Уряд готується до впровадження змішаного навчання. В залежності від епідемічної ситуації, Україна буде ділитися на зони: зелену, жовту, помаранчеву і червону. Це можуть бути окремі райони чи міста обласного значення. Освітній процес буде заборонено лише у «червоній» зоні.

Навчання для більшості дітей розпочнеться традиційно, - Шкарлет. У Міністерстві освіти і науки прогнозують, що більшість учнів 1 вересня підуть до школи. Разом з тим, у відомстві не виключають, що навчальний процес може відбуватись у змішаній формі.

Освіта.ua

Проглядів матеріалу: 212 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.07.2020 | Комментарії (0)

Проглядів матеріалу: 811 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 17.07.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024