П'ятниця, 29.03.2024, 12:27















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Липень » 07

   Триває проведення основної сесії зовнішнього оцінювання. В Україні завершився другий тиждень проведення ЗНО. Протягом тижня було проведено наймасовіше тестування з української мови і літератури, тестування з фізики, а також вступні іспити до магістратури.

Поріг для тестів ЗНО може бути знижено. В Українському центрі оцінювання якості освіти допустили, що через епідеміологічну ситуацію та складності завершення навчального року в 2020 році може бути зменшений поріг «склав/не склав» для тестів зовнішнього оцінювання.

Київ знову є лідером за явкою на пункти ЗНО. Попри звільнення випускників від обов'язковості проходження державної підсумкової атестації, випускники столиці вдруге продемонстрували найвищу явку на ЗНО. Відтепер з української мови і літератури.

ЗНО відбувається у безпечних умовах, - Мандзій. За словами заступника міністра освіти, найчисельніше тестування з української мови і літератури відбулось в безпечних умовах. Це свідчить про готовність дбати про здоров’я учасників протягом всієї основної та додаткової сесій ЗНО.

Учасникам пробного ЗНО почали повертати кошти. Щоб швидко отримати кошти, необхідно мати будь-яку картку в ПриватБанку. При цьому, гроші виплачуватимуть саме тій людині, яка була зареєстрована для участі у пробному ЗНО, а не її батькам чи іншим особам.

Кабмін звільнив чотирьох заступників міністра освіти. Уряд звільнив з посад Юрія Полюховича, Максима Ярмистого, Єгора Стадного та Петра Коржевського. У МОН залишаються працювати в.о. міністра освіти Сергій Шкарлет і його заступники Любомира Мандзій і Світлана Даниленко.

Уряд оприлюднив графік підвищення мінімальної зарплати. Передбачається, що підвищення мінімальної заробітної плати відбудеться вже з 1 вересня – до 5 000 грн, з 1 січня 2021 року – до 6 000 грн, а з 1 липня 2021 року – 6 500 грн.

В Україні проведуть моніторинг якості дошкільної освіти. 1 липня в Україні стартував курс для національних експертів ECERS, які проведуть дослідження якості дошкільної освіти. Планується, що проміжні результати моніторингу будуть оприлюднені на початку 2021 року.

Ми шукали потужного міністра освіти, - Бабак. Голова парламентського Комітету з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак зазначає, що міністром освіти має стати фахівець, який спеціалізується на середній освіті. За його словами, реформу середньої освіти необхідно продовжувати.

Профспілка виступила проти реорганізації методкабінетів. Профспілка працівників освіти виступила проти створення центрів професійного розвитку педпрацівників шляхом реорганізації методичних установ. На місцях методистів вже повідомляють про майбутнє звільнення.

План роботи МОНУ відомстві назвали пріоритети. В.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет розповів про майбутні плани та зміни в сфері освіти, науки та інновацій, а також виокремив ключові завдання в організації навчальних процесів під час пандемії.

МОН готується до роботи в умовах пандемії. У відомстві визначили ключові пріоритети роботи відомства у умовах пандемії. Одним з ключових завдань у період пандемії стане організація дистанційного навчання в закладах середньої, професійної та вищої освіти.

Шахраї «зливають» відповіді на ЗНО-2020, - УЦОЯО. Шахраї за певну плату пропонують випускникам та їхнім батькам придбати зошити сертифікаційних робіт ЗНО із відповідями до них. В УЦОЯО заперечують можливість придбання відповідей на завдання тесту.

У МОН розробили зміни до критеріїв оцінювання в НУШ. Зміни  ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 335 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.07.2020 | Комментарії (0)

     В Україні триває основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. У вівторок, 07 липня відбудеться тестування з англійської мови. Для проходження тесту зареєстровано понад 117 тисяч учасників.

Проведення тесту розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.

Для допуску до пункту тестування необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.

Тест з англійської мови містить 59 тестових завдань, на виконання яких учасникам буде відведено 150 хвилин.

Сертифікаційна робота складається з чотирьох частин: «Розуміння мови на слух (аудіювання)» (16 завдань різних форм), «Читання» (22 завдання різних форм), «Використання мови» (20 завдань) та частина тесту «Письмо» (одне завдання відкритої форми).

Учасники розпочнуть роботу в тестовому зошиті із завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)».

Під час типової промови, що звучатиме перед початком виконання завдань сертифікаційної роботи, інструктор запропонує абітурієнтам прослухати фрагмент аудіозапису та перевірити якість звуку.

Якщо хтось з абітурієнтів матиме зауваження до якості відтворення запису, він має повідомити про проблему інструкторові.

На виконання завдань частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)» буде відведено 30 хвилин. Учасникам запропонують прослухати кілька аудіозаписів тривалістю від 10 секунд до 3 хвилин кожний. Запис кожного з блоків фрагментів тексту буде повторено двічі.

У записі передбачені паузи різної тривалості, про які буде інформувати диктор на аудіозаписі. Ці паузи дозволять ознайомитися з формулюваннями тестових завдань і виконати їх у тестовому зошиті. Після прослуховування всіх записів учасникам тестування буде також надано час (до 10 хвилин) для перенесення відповідей на тестові завдання з аудіювання в бланк А.

Після виконання завдань цієї частини сертифікаційної роботи абітурієнти зможуть виконувати завдання наступних частин у довільному порядку.

Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Матеріали для підготовки

Освіта.ua
 

Проглядів матеріалу: 326 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 06.07.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024