Вівторок, 23.04.2024, 19:54















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Вересень » 23

    Усім відомо, що здоров’я — найголовніше багатство людини, адже лише здорова людина може почуватися веселою, щасливою, повною сил та енергії. У наш час здоровий спосіб життя є досить актуальною темою, яка потребує особливої уваги. Звісно, кожна людина і особливо молодь повинна дбати про своє здоров’я. Передусім це стосується учнів, які багато часу присвячують навчанню та підкоренню нових вершин, що зумовлює малорухомий спосіб життя. Тому, згідно річного плану роботи Валякузьминськоі ЗОШ І- ІІ ступенів було організовано дистанційне проведення Олімпійського тиждня з 07 по 11 вересня 2020 року в рамках відзначення Дня фізичної культури та спорту в Україні за сприяння вчителя фізичного виховання Косоловського І. В. , педагога- організатора Загарюк - Дамян К. С. та класних керівників . Відповідно до затверджуваного плану проведення Олімпійського тижня, у школі було проведено акцію «Ми за здоровий спосіб життя» - учні 1-9 класів , та підготувати відеоролики про свій улюблений вид спорту. Активно долучилися учні 2 класу під керівництвом Микитюк Тетяни Олексіівни, де учні старанно демонстрували свої спортивні навики разом із вчителем . Родзинкою Олімпійського тижня та великою честю для нашої школи стало відеорепортаж від світових спортсменів : Валерій Чоботар - член Національної збірної України з карате , віце чемпіон світу, призер Європейський ігор 2019 року, заслужений майстер спорту України ( відео демонструється ) ; Володимир Крушельницькій - майстер спорту із пауерліфтингу та важкої атлетики ( відео тренування спортсменів додається ). Тож бажаємо всім спортсменам тільки перемог – як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами!!!

Проглядів матеріалу: 260 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2020 | Комментарії (0)

     Міністерством освіти і науки затверджені рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів третіх і четвертих класів Нової української школи.

Відповідний наказ підписаний т.в.о. міністра освіти і науки Сергієм Шкарлетом.

Метою рекомендацій є визначення основних підходів та орієнтовних вимог до оцінювання результатів навчання учнів третіх та четвертих класів, які навчаються за Державним стандартом початкової освіти.

Рекомендації містять особливості оцінювання результатів навчання учнів з української мови та читання, іноземної мови, математики, курсу «Я досліджую світ», інформатики, навчальних предметів освітньої галузі «Мистецтво» та фізичної культури.

Департаментам (управлінням) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій доручено довести зміст рекомендацій до відома керівників закладів загальної середньої освіти.

Повний текст рекомендацій

Проглядів матеріалу: 278 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2020 | Комментарії (0)

       Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета, адже за мирне існування, за право жити у власній державі триває боротьба на сході країни. І найвищу цінність миру, який є запорукою щасливого життя, сьогодні відчула кожна українська родина. Мир не означає програти війну, мир - це щоденна праця кожного громадянина задля вдосконалення, розвитку і спокою в країні.

    Учні Привороцької школи приєдналися до проведення Всеукраїнської кампанії "Голуб миру". Діти власноруч виготовили паперових голубів як символ миру та духовного розвитку нації.

   Міжнародний день миру відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Адже найбільше у світі щастя - це мир.

Проглядів матеріалу: 283 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 23.09.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024