П'ятниця, 29.03.2024, 08:38















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Вересень » 28

   Школярам не вистачає українських підручників. Школам, які раніше були російськомовними, не вистачає українських підручників. Батьки скаржаться на нестачу в соцмережах. У Міносвіти заявили, що повністю забезпечити учнів відповідними підручниками зможуть до кінця року.

На більшості територій «червоної» зони відкриють школи. У 8-ми з 14-ти адміністративних одиниць, в яких з 21 вересня встановлено «червоний» рівень епідеміологічної небезпеки, буде дозволено відвідування закладів освіти.

У МОН визначили, як оцінювати учнів 3-4-х класів НУШ. Міністерством освіти затверджені рекомендації щодо оцінювання результатів навчання учнів третіх і четвертих класів. Метою рекомендацій є визначення основних підходів та орієнтовних вимог до оцінювання результатів навчання учнів.

Робота школи в умовах карантину: відповіді на поширені запитання. Відповіді Міністерства освіти і науки на поширені запитання щодо організації освітнього процесу в умовах карантинних обмежень.

Вчителі зможуть не оцінювати учнів з деяких предметів. Міністерство освіти надає дозвіл учителям на здійснення оцінювання учнів з деяких навчальних предметів за принципом «зараховано»/«не зараховано».

Опубліковано рейтинг шкіл України 2020 року. Сайт Освіта.ua склав щорічний рейтинг найкращих закладів загальної середньої освіти України за підсумками проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року.

Уряд планує збільшити фінансування науки, - МОН. Кабінет Міністрів України погодив проект бюджету на 2021 рік, у якому збільшено фінансування бюджетних програм у сфері наукової та науково-технічної діяльності.

МОН прагне підвищити статус працівників позашкільної освіти. Міносвіти планує, що прийняття змін до низки постанов КМУ сприятиме збільшенню рівня оплати праці працівників позашкілля та надасть інструмент для посилення їх фінансової спроможності.

УЦОЯО: новий тест з української забезпечить кращий відбір вступників. За інформацією УЦОЯО, запровадження окремого тесту з української мови жодним чином не зменшить значущості вивчення української літератури здобувачами освіти.

Освітянам запропонують добровільну страховку від СОVID. Міносвіти підписало меморандум про співробітництво з провідними страховими компаніями, який має на меті забезпечити учасників освітнього процесу послугами у сфері страхування здоров’я, у тому числі захворювання на вірус СОVID-19.

Освіта.ua

Проглядів матеріалу: 252 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 28.09.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024