Четвер, 28.03.2024, 12:33















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Жовтень » 21

   Фінський проєкт “Навчаємось разом” + проєкт ЄС розроблять угорсько- / румунсько-український онлайн-словник для вивчення математики.

Про це “Новій українській школі” повідомили в офісі проєкту.

Словник передбачає:

  • коротке пояснення терміна українською мовою та пояснення мовою національної меншини (угорська / румунська).
  • терміни українською мовою наводитимуться в контексті (у реченнях). Кожен термін передбачає наявність правильного наголошування для подальшого формування в учнів правильної вимови.
  • аудіосупровід для термінології 1–4 та 5–9 класів;
  • візуалізація буде використовуватися для всіх термінів, де це можливо та необхідно. Особлива увага буде приділена термінології 1–4 класів, щоби проілюструвати максимально можливу кількість термінів.

Словник можна буде вільно поширювати та завантажувати: сайт словника, додатки для iOS та Android із функцією офлайн. Він міститиме базу даних із 1,5 тисячі термінів із можливістю швидкого пошуку. Також буде можливість додавати та оновлювати терміни.

Словник розроблятиме видавництво “Букрек” упродовж 2020–2021 років.

Нагадаємо, фінський проєкт “Навчаємось разом” + проєкт ЄС розроблять ігровий мобільний додаток для вивчення української представниками національних меншин.

Проглядів матеріалу: 20818 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2020 | Комментарії (0)

     Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року. Про це йдеться в наказі УЦОЯО.

Характеристики тестів визначають форми тестових завдань, час на їх виконання, схеми нарахування балів, особливості зарахування результатів виконання тесту як державної підсумкової атестації та вступного іспиту до вишів, інші особливості.

Порівняно з 2020 роком, структура тестів зовнішнього незалежного оцінювання, форми тестових завдань і схеми нарахування балів за виконання завдань з деяких предметів зазнали змін.

Так, суттєво оновлені характеристики сертифікаційних робіт з української мови і літератури, а також математики.

Зокрема, відтепер запроваджено окремі сертифікаційні роботи з української мови та з української мови і літератури.

Тест з української мови міститиме 40 завдань, а час на його виконання становитиме 150 хвилин. Тестування з української мови і літератури охоплюватиме 67 завдань і триватиме 210 хвилин.

Зовнішнє оцінювання з математики передбачатиме виконання або тесту рівня стандарту, результати якого використовуватимуться для державної підсумкової атестації, або тесту поглибленого рівня, результати якого використовуватимуться при вступі до закладів вищої освіти.

Зошит із завданнями з математики рівня стандарту міститиме 28 завдань, а час на роботу з ним становитиме 150 хвилин. Сертифікаційна робота з математики поглибленого рівня передбачатиме 34 завдання, а на її виконання буде відведено 210 хвилин.

Тести з інших предметів принципових змін не зазнали.

Нагадаємо, тестові завдання для проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році будуть укладатися за програмами, що затверджені Міністерством освіти і науки.

У 2021 році основна сесія ЗНО розпочнеться 21 травня і триватиме до 15 червня.

ХАРАКТЕРИСТИКИ ТЕСТІВ ЗНО 2021 РОКУ

Проглядів матеріалу: 20777 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2020 | Комментарії (0)

"Земля- наш спільний дім"
    Земля – просторова планета, де нікому не тісно.З метою виховання в учнів лю­бові до природи, бережливого став­лення до неї, усвідомлення того, що їм жити в XXI столітті, а тому обов’язком юного покоління є не допустити екологічного лиха, врятувати красу на землі. В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек « Шкільна бібліотека і екологічна просвіта»
Бібліотекар Рубанець А.М. провела з учнями 6-Б кл. класний керівник Стрілак Н.П. Екологічне свято « Земля наш спільний дім» Де було проведено низку заходів: Конкур ерудитів «Цілющі скарби матінки землі». Екологічну вікторину «Екологія і ми» Діти із захоленям грали в ігри,конкурси,відповідали на запитання. Захід пройшов цікаво і корисно .Бібліотекарі впевнені, що їхні читачі отримали основи екологічної культури і сьогодні без потреби не зірвуть квітку, не зрубають ялинку, не візьмуть в руки пташеня, не викинуть своїх домашніх тварин за двері ...
Бібліотекар Кирстюк Н.В.та Рубанець А.М. нагадали дітя про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті.
Проглядів матеріалу: 20775 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2020 | Комментарії (0)

     16-18 жовтня в м.Хотин відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу "Народження надії" серед дівчат 2008-2009 р.н.
Збірну команду Глибоцької ОТГ представляли вихованки Глибоцької РДЮСШ, тренер Анатолій Місаржелович Александрюк.
Турнір видався цікавим і видовищним. Дівчата грали з неабияким азартом, демонстрували майстерність та волю до перемоги. Численні вболівальники теж не скупились на емоції та активно підтримували учасниць турніру.
Команді вихованок Глибоцької РДЮСШ тільки трохи не вистачило до призового місця, поступившись командам з м.Хотин, м.Кам'янець-Подільський та м.Київ. Але вони гідно боролися за кожен м'яч. У фінальній грі їм навіть вдалося виграти у команди "Стрімкий м'яч 2"з м.Київ.
Всі три дні учасниці турніру мали змогу споглядати за іграми Вищої ліги з волейболу, які проводились в ці ж терміни.
Всі учасники турніру отримали безліч позитивних емоцій від змагань та перебування в м.Хотин. Протягом змагань між учасниками панувала справжня товариська атмосфера. По завершенню змагань всі команди отримали солодкий приз від організаторів змагань.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 20693 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 21.10.2020 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024