П'ятниця, 19.04.2024, 15:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2020 » Вересень » 2 » Хочеш пізнавати рідний край-скоріше в подорож вирушай!
14:47
Хочеш пізнавати рідний край-скоріше в подорож вирушай!

   Молодість – найпрекрасніший період в житті людини. І гріх не використати цю найщасливішу пору з максимальним задоволенням! Краще, ніж подорожі, людство, мабуть, поки нічого не придумало. До того ж, будь-яка мандрівка в далекі або близькі краї дарує безліч знань, спогадів, почуттів та емоцій. Подорожуючи рідним краєм, молода людина краще починає розуміти, чого вона хоче від життя. Під час подорожі формуються її життєві цінності, вигострюються навички виживання, з’являється бажання бути незалежним.

Для дітей канікули – це період зміцнення здоров’я, нових знайомств та пригод, а ще – яскравих вражень, творчості та пізнання світу. Цікаво провести  канікули літнього відпочинку змогли учні Коровійської ЗОШ І-ІІІ ст. та Слобідського НВК, здійснивши  спортивно-туристський похід ІІІ ступеня складності Буковинськими Карпатами. Група була сформована з вихованців Глибоцького ЦТКСЕУМ. Учасниками групи були керівники Нітушка Ю.Г.,  Пентелейчук А. В.  та 8 вихованців.

Наш похід розпочався в с. Яблуниця, що на Путильщині. Зустріла нас чудова погода. Побували на  Яблуницькій дериваційній міні-ГЕС (Охоплює території Верховинського району Івано-Франківської області та Путильського району Чернівецької області). Не менш цікавою була екскурсія до Яблуницького дендропарку. У дендропарку ростуть дерева  та рослини майже ста видів із усього світу, зокрема з Америки, Європи, Японії, Китаю. Є червонокнижні, є досить рідкісні.

Наступного дня, сонячна погода додала нам піднесеного насторою і ми вирушили до автоматичного гідрологічного посту на р.Білий Черемош в с. Яблуниця Івано-Франківської області. Наймальовничішим об’єктом нашої подорожі стало озеро «Буковинське Око». Мало хто знає, що це озеро утворилося 300 тисяч років тому, а його глибина досі залишається загадкою.

До речі, існує легенда про те, що той, хто омиється з ніг до голови водою з Буковинського Ока, матиме успіх у справах і щастя в житті.

         Швидко пролетіли шість днів нашого походу,всі ми з  позитивними враженнями, трішечки втомлені і  щасливі поверталися додому.

        

Переглядів: 238 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024