Субота, 20.04.2024, 06:51















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2014 » Липень » 8 » Корпус миру США – освіта Глибоччини: співпраця триває!
11:15
Корпус миру США – освіта Глибоччини: співпраця триває!

        Глибоцький ліцей – єдиний навчальний заклад Глибоччини, в якому цього річ працював волонтер Корпусу миру – урядового агентства США, діяльність якого присвячена зміцненню миру та дружби між народами світу, ХолуерАлександрі.

         Вже вдруге учні цього навчального закладу мали унікальну нагоду опановувати англійську через живе спілкування з носієм мови упродовж тривалого часу. Однак, із початком революційних виступів на Майдані, організація відкликала усіх волонтерів з території України, евакуювавши їх на Батьківщину.

        Та добрі напрацювання не втрачено. Так, 2 липня цього року Глибоцький ліцей приймав поважну делегацію у складі представника Корпусу миру США – ДжейсонаКейн, регіонального координатора з питань безпеки волонтерів та регіональних менеджерів Корпусу миру в Україні – Романа Олексенко та Оксану Шабас. Присутні на зустрічі начальник управління освіти Глибоцької РДА – В.Г. Швець, начальник відділу економіки Глибоцької РДА – Козачук Л.П., керуючий справами Глибоцької районної ради – Бужак Г.А., начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Глибоцького РВ УМВС – старший лейтенант міліції – Турецький В.В., директор Глибоцького ліцею – Д.І. Глобак обговорили можливості подальшої співпраці, запевнивши, що ситуація на Глибоччині спокійна і контрольована, відсутні будь-які сепаратистські прояви та немає росту злочинності.

        На завершення зустрічі гості подякували за змістовну розмову, а господарі, в свою чергу, пообіцяли зробити все можливе, аби волонтери організації почувалися тут у безпеці та комфорті.

        Днями стало відомо, що пані Александрі, яку вже встигли полюбити в ліцеї і вчителі й учні, нажаль, більше не повернеться до Буковини, продовжить волонтерську діяльність у Тайланді. Натомість, ліцей очікує нового волонтера, дбаючи про високий рівень досягнень своїх вихованців, використовуючи всі можливості аби сприяти інтеграції у світовий освітній простір ліцеїстів.

    Така співпраця навчальних закладів району із міжнародними організаціями найвищого рівня – переконливе свідчення на користь вагомих здобутків крайової освіти.

Переглядів: 735 | Додав: Оксана | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024