Субота, 20.04.2024, 00:11















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 13 » Літо з англійською
14:50
Літо з англійською

    З 6 по 10 червня у Турятському НВК працював англомовний табір під керівництвом вчителів англійської мови Громей О.М. та Копилець О.Г. Табір розпочав свою роботу з вибору назв загонів, девізів та розучування загонних пісень. Також учні з радістю розмалювали плакати на яких зобразили емблеми своїх загонів.              

Традиційно кожен день розпочинався з лінійки, коли звучали назви та девізи команд, виконувались улюблені пісні загонів: «Over the mountains», «Three little kittens», «If you happy…» та повідомлялись завдання та план роботи на день. Продовжувався день ранковими вправами. А саме у вівторок, коли день був присвячений «Дню здоров’я» після традиційної зарядки молодші учасники табору розучили веселі віршики про літо та канікули та виконали веселі фізкультхвилинки «Teaddy bear», «Make a circle round and round», «Head and shoulders». День продовжився змаганнями, які допоміг організувати вчитель фізкультури Дудуц І.В. Крім того, що учні «стрибали в мішках» на швидкість, виконували естафети з обручем та ін. вони повинні були ще й виконати завдання, а саме прибігти до стола та вибрати «Vegetables» чи «Fruit», «Clothes» чи «Furniture», «Water Sports» або «Field events» у кошик своєї комади,  в той час коли відповідні слова були записані  на папірцях. В кінці змагання учасники отримали солодкі призи та танцювали «Макарену»

Тематика середи була присвячена «Дню рідного краю». Тож частина учасників табору разом з Громей О.М.   здійснила екскурсію до музею в с. Ст. Вовчинець. Діти побачили старовинні пам’ятки, зібрані Топало І.К., ознайомились з життям і побутом населення рідного краю, біографією односельчан (серед них наша вчителька-ветеран Сигедін В.І.) Вдома провели обговорення побаченого, поділилися враженнями з іншими учасниками табору.

Решта   учнів з Копилець О.Г.,  намалювавши малюнки на тему «My village», склали та зачитали твори про себе, сімейні традиції та своє село. Після чого Блуй С.Г., вчитель історії, провела змістовну та цікаву екскурсію до шкільного музею, яка дуже сподобалась учням. День закінчився відгадуванням англійських загадок в колі друзів на шкільному стадіоні.

Четвер - «День мистецтва та талантів» також запам'ятався учням, тому що в цей день вони переглянули та обговорили декілька англійських мультфільмів та демонстрували свої таланти: малювали малюнки на тематику мультфільмів, розучили вірші та  римівки про літо, співали улюблені пісні англійською.

На завершення роботи табору, у п’ятницю, відбулась «Інтелектуальна гра» між двома командами «Sprite» та «Coca-cola» на чолі з капітанами Візітіу Наталією (ученицею 10-Б класу) та Гулей Олександрою (ученицею 6-А класу). Змагання складалось:  з розминки, коли учасники повинні були назвати п’ять  кольорів, 7 тварин, 12 місяців та пори року, конкурсу капітанів, запитань вікторини про Великобританію та США. Учасники команд утворювали  складені  слова (compound words) з простих, знаходили антоніми та слова, які римуються. Учням сподобалось відгадувати загадки, складати речення з поданих слів та виконувати всі завдання відповідно. Тому  за кожну правильну відповідь вони отримували приз  у вигляді цукерки. З трохи більшою кількістю балів –цукерок, вітання з перемогою приймала команда «Coca-cola». На завершення змагань та під кінець роботи табору десятикласниці виконали пісню «Lemon tree» та найактивніші учні отримали сертифікати за активну участь у житті табору.

Тиждень минув цікаво, залишивши гарні спогади та пабажання. Всі ми чекаємо наступного року, щоб знову працювати в літньому англомовному таборі.

                                             Учасниця табору Гулей Олександра.

 

 

 

 

Переглядів: 560 | Додав: ToniaRMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024