Субота, 20.04.2024, 04:24















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 22 » Туристський зліт працівників освіти Глибоцького району.
09:33
Туристський зліт працівників освіти Глибоцького району.

       В рамках спартакіади працівників світи Глибоцького району з метою розвитку спортивного туризму, пропаганди та популяризації здорового способу життя, туризму і краєзнавства серед працівників освіти району, підвищення безпеки проведення туристських спортивних походів, технічної і тактичної майстерності педагогів,  підготовки туристських педагогічних кадрів для роботи з учнівською та студентською молоддю, з метою відбору кандидатів до збірної команди району  для участі у туристському зльоті працівників освіти Чернівецької області, 21 травня 2016 року проводився VI туристський зліт працівників освіти Глибоцького району.

Загальне керівництво зльотом здійснювала Глибоцька районна організація профспілки працівників освіти і науки. Безпосередню підготовку та проведення зльоту організував  Глибоцький центр туризму та краєзнавства за сприяння  районного туристського спортивного клубу “Меридіан”.

 В зльоті взяли участь 14 команд та 73 учасники. Змагання проводились на дистанції «Туристсько-краєзнавчий маршрут» за системою «ралі».

Учасники долали такі етапи на дистанції: виготовлення нош та переноска потерпілого, спуск по схилу, траверс схилу, підйом по схилу, переправа по колоді через річку, туристські навички (визначення висоти об’єкта і віддалі до об’єкту, азимуту, в’язання вузлів, визначення топознаків), лінійне орієнтування, орієнтування по маркованій трасі, виконання завдань з історичного, географічного, екологічного та етнографічного краєзнавства.

Переможцями стали команди: управління освіти – ІІІ місце ( капітан – Барарюк В.І. – начальник управління освіти), Глибоцького ліцею – ІІ місце ( капітан – Сандул Д.В.) та Коровійської ЗОШ – І місце ( капітан – Шелепюк Н.В.). Переможці отримали кубки та дипломи, а всі решта – гарний настрій, масу емоцій та задоволення.

Закінчилися змагання конкурсною програмою туристської пісні за дружнім столом, який організував райком профспілки працівників освіти. Всі мали можливість поспівати, поспілкуватися і скуштувати смачну шурпу та плов, приготовлених на ватрі.

 

 

Переглядів: 546 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024