П'ятниця, 19.04.2024, 10:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 1 » Випускний бал у Слобідському НВК
09:00
Випускний бал у Слобідському НВК

   В усіх дошкільних навчальних закладах рідної нашої України цими днями проходять традиційні випускні свята. Ці дні – святкові, радісні, веселі і сумні водночас. Зворушені батьки, схвильовані діти... Свято, коли діти прощаються з дитинством.

Настав цей день і у Слобідському НВК… День, якого чекали всі – і батьки, і працівники дитячого садка, і діти разом зі своїми вихователями Щербановська В.В. та Карлійчук Л.В. – випускний бал у дитячому садку. Це перший випускний у життя. Красиве свято, але і трішечки сумне, адже наші вихованці прощаються з дитинством.

Урочиста, святкова зала, чарівні дівчатка у сукнях, галантні хлопчики у костюмах, схвильовані батьки та вихователі. На обличчях дітей посмішки, в очах батьків сльози радості і легкого смутку.

Майбутні першачки під керівницвом музичного керівника Богдан Д.М. виступили зі змістовною концертною програмою. Хвилюючі моменти не залишали байдужими ні батьків, ні гостей свята. Кожне слово, пісня, танок, кожен віршик випускника були пронизані любов’ю та вдячністю за роки, проведені у дитсадку.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася директор закладу Карлічук В.Р. та побажала діткам щасливої дороги у майбутнє шкільне життя та успіхів у навчанні. Валентина Радівна  вручила кожному випускнику диплом про закінчення дитсадка.

А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. Вони дали настанови на майбутнє, адже вже незабаром їхні вихованці підуть до першого класу.

…Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

А ще дуже хочеться побажати, щоб у кожного сьогоднішнього випускника у дорослому житті обов'язково здійснилася дитяча мрія.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 439 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024