П'ятниця, 26.04.2024, 21:12















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 18
Гостей: 18
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2016 » Червень » 22 » Завершилася робота в шкільному літньому мовному таборі "Merry land"
09:20
Завершилася робота в шкільному літньому мовному таборі "Merry land"

    Літо – це час, який навмисне придуманий для відпочинку. Влітку можна відпочивати: на морі, березі річки, озера, в лісі, в парку або на галявині, а можна відпочивати просто у своїй школі.

    Мрія кожної дитини – піти на літні канікули відразу після закінчення навчального року. Мрія кожного батька та матері – бачити, як власні діти навчаються із задоволенням під час літніх канікул.

      А чому б не поєднати мрії, і прийняти одне рішення?

    3 червня 2016 року у нашій школі розпочав роботу літній мовний табір «Merry land» . У нашій школі це вже вдруге – канікули з вивченням іноземної мови в супроводі керівників груп та волонтерів, які надають нашим дітям прекрасну можливість поєднувати приємне з корисним – відпочинок з вивченням англійської мови!

  В травні методист управління освіти Глибоцької РДА Заяц В.П. провела семінар для вчителів, які будуть працювати у таборах.  За тиждень до початку роботи табору творча група у складі  Чобан В.А., Простебі М.М., Чимчинської О.І. та Палагнюк О.О. зібралася для складання плану роботи на тиждень.

  Табір вирішили провести з 06 по 08 червня. 20 учнів з 2 – 10кл. подали заяви.

   Отже, ДЕНЬ ПЕРШИЙ, 06 червня 2016 року. О 9.30 годині ранку ми з нетерпінням чекали прибуття учнів. День розпочався з урочистої лінійки з нагоди відкриття табору, яку відкрила Чобан Валентина Антонівна, координатор табору, яка побажала дітям приємно провести час, насолодитися activities та у веселій, неординарній формі вдосконалити англійську мову.

     Учням було запропоновано скласти правила поведінки у таборі, такий собі табірний «контракт». Потім кожен з учнів підійшов поставити свій підпис під цими правилами, тобто «підписати контракт». А також було створено дві групи «Friends» та «Rainbow», які яскраво представили себе на церемонії відкриття, презентувавши назви та девізи.

   Далі вчитель  Чимчинська О.І запропонувала табористам помандрувати у «The world of colours».Учні, розважаючись та граючись, тренувалися вживати назви кольорів, переглянули цікаві відеоролики про змішування кольорів, пригадали їх англійською. Діти продемонстрували надзвичайні креативні здібності, всебічну обізнаність і, звичайно ж, глибокі знання з англійської мови. Учні перевершили самих себе, виконуючи цікаві кросворди, розгадуючи ребуси та розмальовуючи, не зовсім звичні для них, розмальовки. Політ творчої фантазії був просто неперевершеним! А надихало їх на творчість свіже повітря, адже це все проводилося  на вулиці.

07 червня був День свята. Діти пригадали, які є традиційні свята в Україні та англомовних країнах. Кожна група працювала над окремим проектом і створила презентацію про якесь свято. Також учням було цікаво придумати неіснуюче свято і охарактеризувати його.

 08 червня був День пісні. В цей день діти продемонстрували всі свої музичні таланти: кожний учасник представив пісню англійською мовою, а деякі навіть акомпанували на музичних інструментах.

09 червня був День гри. Діти увесь день граючись навчалися. Найбільше їм сподобалася гра «Treasure hunt” під час якої вони згадували лексику по темі «Directions» і таким чином шукали скарб.

Останній табірний день був 10 червня. Цей день був овіяний сумом і сповнений великою радістю через здійснену роботу. Сумом, оскільки довелося прощатися з дітками на ціле літо. Але, водночас, на серці - безмежна втіха від виконаної роботи.

В останній день у таборі - усі  учні підготували цікаві та оригінальні номери для концерту, приуроченому закриттю табірної зміни. На урочистому закритті табору  підвели підсумки роботи: вручили сертифікати, а також  відзначили найкращих, найактивніших вихованців. День завершився  «The sweet party» пригощанням дітей солодощами та, звісно, дискотекою. Вчителі підготували побажання англійською мовою , які учні по черзі діставали з пакетика і озвучували його вголос, прочитавши англійською та переклавши українською.

    Усі п’ять днів були осяяні сонячним промінням, радістю, теплом, пригодами, гумором, гамоном, змістом, враженнями, дружбою. Кожний взяв для себе нове, цікаве, неповторне. Сподіваємося, що  в дружній атмосфері табору діти відпочили та удосконалили свої знання з англійської мови.

  По переду чекають канікули - два місяці розваг та відпочинку.

  

 

 

Переглядів: 504 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024