Вівторок, 21.05.2024, 01:13















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Грудень » 20 » Тиждень українознавства у Чагорській ЗОШ
10:30
Тиждень українознавства у Чагорській ЗОШ

    Уже традиційно на початку грудня у Чагорській школі проходить тиждень українознавства. Метою його є відродження забутих звичаїв, обрядів, ремесел, повернення до витоків народної творчості, народної мудрості, виховання любові і шани до минувшини нашого краю. До роботи в рамках тижня долучилися батьки, учні школи, вчителі.

Згідно розробленого плану заходів тиждень розпочався лінійкою. Всі присутні ознайомилися з тематичною виставкою «Україно! Ти для мене - диво», яку підготували бібліотекарі школи .

12 грудня у Чагорській школі відбулося cвято Андрія, яке провела заступник директора з НВР Козачок Н.С. з учнями 7-10 класів. Мета заходу - ознайомлення учнів з давнім народним звичаєм проводити вечорниці. Виховання в учнів поваги та любові до традицій рідного народу, до української народної пісні; інтерес до вивчення минулого рідного краю, прагнення зберегти народні звичаї та обряди, розвивати творчі акторські здібності учнів.

13 грудня нашу шкільну родину зібрала та об’єднала пісня. Вона лунала із сердець виконавців і полонила серця усіх присутніх, заповнила кожен куточок затишної, гостинної шкільної зали. Тут відбулося свято «Люблю я пісню українську», в якому взяли участь учні 1-11 класів, вчителі та батьки. Українська пісня перепліталась із танцями, із жартом, із феєричними інсценізаціями. Цим заходом було доведено те, що усіх нас єднає українська пісня. Масовість та яскравість цього дійства – чудовий приклад можливостей для виховання патріотизму у майбутнього покоління.

Учні 5-6 класів позмагалися у вікторині «Чи знаєш ти свій край?», яку провела вчитель українознавства Бондарчук І.П.

Про лікувальні властивості рослин, про збереження власного здоров′я дізналися учні 5-6 класів, побувавши на уроці українознавства «У світі лікарських рослин», який провела Козачок Н.С..

План роботи тижня був виконаний у повному обсязі. Саме такі заходи сприяють підвищенню інтересу до вивчення кращих надбань українського народу, виховують духовне багатство особистості, патріотичні почуття .

 

Заступник директора з НВР Козачок Н.С.

Переглядів: 651 | Додав: Ulia_RMC | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024