П'ятниця, 29.03.2024, 16:30















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Січень » 04

       Позачергова нарада директорів шкіл з румунською мовою навчання відбулась 3 січня у конференц-залі РМЦ. Основним питанням, що розглядалось, було обговорення проекту типового робочого навчального плану для 10-11 класів, запропонованого  Міністерством освіти і науки. Ініціювали  дану нараду управління освіти та методичний центр, оскільки було виявлено ряд важливих проблем.  Зокрема-виведено з інваріантної складової робочого навчального плану години мови нацменшин. В ході обговорення даного проекту було вироблено ряд рекомендацій та пропозицій, які вирішено направити до директора Департаменту освіти і науки ОДА,  до начальника Чернівецької філії інституту модернізації змісту освіти та до Міністерства освіти і науки України.

Освітяни Глибоцького району сподіваються, що актуальні пропозиції та зауваження будуть взяті до уваги профільним міністерством та буде розроблено Типовий робочий навчальний план, що забезпечить якісний навчально-виховний процес у 10-11 класах.

Проглядів матеріалу: 439 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)

      За підтримки голови облдержадміністрації, Департаменту освіти і науки Чернівецької ОДА у рамках безоплатної допомоги Уряду Китайської Народної Республіки Уряду України освітня галузь краю поповнилася 646 компютерами. 22 грудня представники загальноосвітніх закладів області отримали зазначену техніку. Серед них були і представники Глибоцького району, які отримали 45 комп’ютерів для Кам’янської ЗОШ І-ІІІ ст., Старововчинецького та Глибоцького ліцеїв.
«Партнерство в навчанні» є глобальною ініціативою корпорації Майкрософт з метою допомогти кожній людині здобути таку освіту, на яку вона заслуговує, зосередивши увагу на найефективнішому використанні технологій учителями та керівниками навчальних закладів для значного покращення якості освіти.
Такий підхід у взаємодії Міністерства освіти і науки та Microsoft вже багато років здійснюється у сусідніх країнах, наприклад, Болгарії, Угорщині, Румунії та Грузії, а також в інших країнах, та довів свою економічну і академічну ефективність.

Проглядів матеріалу: 452 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)

    Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей дошкільного та молодшого шкільного віку різноманітні практичні завдання новорічної тематики, що дозволять цікаво й корисно провести час у період зимових новорічних канікул.

«Новорічні» завдання у веселій та невимушеній формі розвиватимуть дитячу спостережливість, увагу, дрібну моторику та фантазію. Виконання запропонованих завдань покращить зорово-моторну координацію, тренуватиме пам’ять, сприятиме розвитку логічного та творчого мислення.

Складаємо плани на майбутній рік. Це завдання допоможе дитині підбити підсумки року й замислитись над власними потребами, бажаннями та мріями. Виконуючи його, дитина зможе проаналізувати свої добрі та погані звички та намітити певний шлях удосконалення власної особистості у 2017 році.

Новорічна головоломка «Знайди слова». Це завдання-головоломка допоможе дитині повторити правопис слів новорічної тематики, потренувати увагу та пам’ять, а також надасть можливість попрактикуватись у читанні.

Святковий кросворд «Новий рік». Як і кожна головоломка, це тематичне завдання-кросворд сприятиме розвитку логічного мислення й інтелекту дитини, її уваги та пам’яті, а також важливих поведінкових навичок – посидючості та працьовитості.

Малюємо по клітинках - «Ялинкова прикраса». У завданні необхідно зосередити увагу на двох вихідних точках, розташованих на клітчастому полі, й від них малювати лінії в певному напрямку та довжиною у певну кількість клітинок. Після виконання завдання має з’явитися малюнок ялинкової прикраси. Завдання сприятиме розвитку навичок письма, рахунку до 10-ти, дрібної моторики та координації рухів, а також уваги та просторової орієнтації.

Створюємо власний календар. Це завдання надасть можливість вивчити одиниці вимірювання часу, дізнатись про цікаві події та проявити себе. У завданні пропонується вписати всі числа січня у відповідні клітинки та розмалювати малюнки. У завданні можна ілюструвати особливості кожного дня: свята, певні події, дні народження та ін. Завдяки виконанню цього завдання дитина розширить кругозір, розвиватиме навички рахунку та дрібної моторики.

Арифметичні розмальовки «З Новим роком», «Святкова ялинка» та «Півень» , а також комплект новорічних розмальовок за арифметичними діями допоможуть потренувати виконання арифметичних дій на додавання та віднімання, покращити дрібну моторику та зорово-моторну координацію, увагу та знання основних кольорів. У завданнях дитині необхідно розв’язати математичні приклади, результат яких указуватиме на певний колір, в який треба розмалювати відповідну ділянку малюнка.

Розмальовка для дошкільників «Новорічні цифри» та новорічний комплект завдань «Рахуємо від 1 до 10» допоможуть поєднати вивчення цифр з розвитком уваги, дрібної моторики та зорово-моторної координації, сприятимуть вивченню різних кольорів і, відповідно, покращенню їх сприйняття.

Новорічні розмальовки для найменших дошкільників «Рік півня», «Снігуронька», «Дідусь Мороз», «Новорічна ялинка», «Новорічні іграшки», «Новорічні кулі» сприятимуть розвитку дрібної моторики та зорово-моторної координації. Оскільки завдання не містять кольорового зразка, дитина зможе проявити власну фантазію й уяву та зробити запропонований малюнок індивідуальним і неповторним.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ЗАВДАННЯ

Проглядів матеріалу: 408 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)

     Сім'я – найкраща команда! І саме це правило учасники сімейних змагань з настільного тенісу підтвердили сьогодні, 03 січня 2017 року, перетворивши спортивний зал Коровійської ЗОШ І-ІІІ ступенів на видовищну арену, де всі охочі родини мали можливість взяти участь у сімейних змаганнях "Тато, мама і Я - дружна, спортивна сім'я!" Учасниками даних змагань стали родини: Булезюк, Воронко, Репчук, Данчук, Чорней-Шевчук, Голунга, Жамбаров, Марті, Лещук-Лещук та ін. Перед змаганнями, для підняття настрою та сили духу, з вітальним словом до учасників звернулася директор школи Ольга Георгіївна Лупуляк, яка представила головного тренера змагань, ініціатора проведення традиційних щорічних новорічно-різдвяних сімейних змагань з настільного тенісу в школі - тренера спортивної секції Василя Олександровича Степановського, який подбав й про молодших та менш досвідчених тенісистів, з якими провів майстер-клас. ​

І діти, і батьки виявили неабияку спритність, швидкість, волю до перемоги, взаємопідтримку. Свято сподобалось усім. Глядачі активно підтримували та підбадьорювали оплесками сім’ї-команди змагань. Переможців даних змагань визначали, відповідно до затвердженого Положення, окремо серед наймолодших дітей-учасників, дівчаток та юнаків, серед дорослих, а також загальний переможець (сімейна команда). Переможцем цьогоріч стала родина Булезюків. Вітаємо!

Наприкінці свята всі присутні, як єдина дружна, спортивна сім'я, відсвяткували перемогу та Новий 2017 рік за солодким столом, який підготували батьки маленьких тенісистів. 

   

  

  

  

   

Проглядів матеріалу: 446 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)

   30 грудня 2016 р., в останній робочий день 2016 року у Коровійській ЗОШ І-ІІІ ступенів було справжнє новорічно-різдвяне свято для учнів та педагогічних працівників створили гості школи - Георгій Васильович Придій, голова Глибоцької РДА та Василь Іванович Барарюк, начальник управління освіти Глибоцької РДА, які під новорічну ялинку поклали такі довгоочікувані подарунки - сучасні два комп'ютери, які сприятимуть поглибленню знань учнів з навчальних предметів. Для нас це було неочікувано та дуже приємно. Дякуємо за  подарунок напередодні свят, сповнених надій та сподівань на краще та турботу про школу, яку ми відчуваємо!

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 432 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)

     В рамках Всеукраїнського тижня права в Багринівській школі відбулася зустріч учнів з працівниками правоохоронних органів та Служби у справах дітей. До учнів завітали начальник служби у справах дітей Глибоцької РДА Чоботар В.І. та старший інспектор Глибоцького ВП лейтенант поліції Урсу В.І. Під час даного заходу були охоплені учні середньої та старшої ланок. У доступній для дітей формі донесли інформацію про недопущення порушень поведінки в громадських місцях, небезпечність використання піротехніки  також правові аспекти питання злочинності серед неповнолітніх, а саме дрібні крадіжки.  Зустріч пройшла у формі діалогів, учні отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких.  Наприкінці зустрічі  учнів, схильних до право­порушень, було ознайомлено з основними питаннями законодавства щодо підлітків і молоді, з найбільш поширеними прикладами правопорушень серед молоді.

         Метою зустрічі було  попередження правопорушень серед учнів школи, розвивати інте­рес учнів до ознайомлення із статтями законів, що стосуються  молоді,   виховувати   в  учнів  правову свідомість.

Проглядів матеріалу: 474 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)

      Новорічні та різдвяні свята ― це, мабуть, найчарівніший час в році, коли всі поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Таку казку 27 грудня  подарували  учні Нижньосиньовецької ЗОШ своїм рідним та близьким.
Напередодні свята привезли красуню – ялинку. А коли учні причепурили ялинку, прикрасивши її іграшками, серпантином, дощиком, вона перетворилася на справжнє новорічне диво. 

Новорічні ранки у нашій школі традиційно збирають учнів у чарівно прикрашеному залі, біля розкішної ялинки. Цього року у заході брали участь не лише учні початкової школи, а й середньої та старшої. 
Учні початкової школи порадували гостей свята творчими сюрпризами, учні 5-11 класів заспівали колядки.

Веселощі, жарти, танці, співи, хоровод, вітання Діда Мороза. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

                                "Здоров’я, щастя вам усім,
                                 Веселощів і сміху.
                                Хай Новий рік до вас іде
                               І принесе лиш втіху."

ЗДВР                        Урсу К.М.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 399 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)

                              Бажаємо вам щастя в Новому році,
                                 Здоров’я, удачі на кожному кроці.
                               Щоб все, що задумалось вами,збулося,
                 Щоб радісно, світло усім вам жилося!

     Новорічні ранки цього року проводили початкові класи разом, продемонстрували як звичайнi, вірші та пісні, так і зимові обряди: колядки та щедрівки, цікаві інсценізації.

Новорічний концерт старшокласників пройшов на вищому рівні у формі театральної вистави. Головними героями були: Снігуронька, Клоун, Снігова баба зі своїми помічниками. В очікуванні Діда Мороза вони приймали різних обрядових гостей: героїв казок, козу, конників…

 Хай у кожного з вас буде Новий рік щасливим і радісним, наповнений по самі вінця щастям і казкою. Тож щасливого Нового року вам!

 

                              ЗДВР       Ауріте М.С.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Проглядів матеріалу: 394 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 04.01.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024