П'ятниця, 26.04.2024, 12:18















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Січень » 16

   Учні  7-А та 5-А класів разом з батьками та класними керівниками В. Д. Білик та В. М. Мушій  13 січня 2017 року здійснили поїздку в м. Чернівці. Вони відвідали Чернівецький драматичний театр  ім. О. Кобилянської, де переглянули виставу  «Різдвяна ніч» за мотивами твору М. Гоголя «Ніч перед Різдвом». Діти із захопленням дивилися виставу, яка супроводжувалася чудовими колядками.  Зал підхоплював спів акторів і різдвяна коляда та святковий настрій заполонили весь зал.  Чуттєва гра акторів та дійство, яке часом переносилося в партер дуже сподобалися дітям і батькам. 

Група також побувала на Соборній площі біля новорічної ялинки та побачила виступи  самодіяльних аматорських колективів з щедрівками, колядками та жартами.

За можливість здійснити поїздку дякуємо директору школи Д. І. Глобаку та ОТГ.

Проглядів матеріалу: 475 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2017 | Комментарії (0)

    Директор Українського центру оцінювання якості освіти розповів про новації, які необхідно знати майбутнім випускникам, готуючись до тестування в наступному році.

Зокрема, Вадим Карандій зазначив, що завдання сертифікаційних робіт з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії та російської мови укладатимуть на основі програм зовнішнього незалежного оцінювання, затверджених наказом Міністерства освіти і науки від 3 лютого 2016 року № 77.

Завдання сертифікаційних робіт з іноземних мов у 2017 році буде укладено відповідно до програми, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 01 жовтня 2014 року № 1121. Такий вид мовленнєвої діяльності, як розуміння мови на слух (аудіювання), не перевірятиметься.

«Це пов’язано з тим, – пояснив директор, – що за результатами цьогорічної апробації дворівневих предметних тестів з іноземних мов – В1 та В2, проведеної Українським центром оцінювання якості освіти у квітні, стало зрозуміло, що доцільно скоригувати складність тестових завдань, додатково вивчити новий формат завдань на аудіювання та структуру тесту загалом, – а для цього необхідно провести додаткові підготовчі роботи. Як і в попередні роки, під час проведення зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов у 2017 році оцінюватимуться комунікативні уміння таких видів мовленнєвої діяльності, як читання та письмо». Ознайомитися з відповідними програмами ЗНО можна за таким посиланням.

Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників загальноосвітніх навчальних закладів, яка у 2017 році відбуватиметься у формі зовнішнього незалежного оцінювання, зараховуватимуться результати виконання всіх або частини завдань сертифікаційної роботи, що залежить від конкретного навчального предмета. Наприклад, сертифікаційні роботи з української мови і літератури, а також історії України міститимуть субтест, за результатами виконання якого, випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року отримають оцінки за державну підсумкову атестацію. Для української мови – це завдання частин «Українська мова» і «Власне висловлення», для історії України – «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.».

Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників 2017 року з іноземних мов та російської, а також з математики, зараховуватиметься частина завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання. Щодо інших навчальних предметів: географії, хімії, фізики, біології, то оцінка за державну підсумкову атестацію визначатиметься за результатами виконання всієї сертифікаційної роботи.

Також директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій наголосив, що тестові завдання для перевірки навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року буде укладено за програмами, які орієнтовані на рівень стандарту.

Проглядів матеріалу: 502 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2017 | Комментарії (0)

     Зареєструватися для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні можна буде на сайті Івано-Франківського РЦОЯО www.test.if.ua.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться тільки для зареєстрованих на нього осіб. Реєстрація триватиме з 10 до 31 січня 2017 року.

Кожен зареєстрований учасник може скласти тести: 1 квітня з української мови і літератури, а 8 квітня – з одного з предметів (історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов).

 

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проводиться на платній основі. Вартість пробного ЗНО визначає кожний регіональний центр оцінювання якості освіти окремо. У цьому році вона становитиме 120 грн за 1 предмет.

Реєстрація на пробне незалежне оцінювання здійснюється тільки в он-лайн режимі на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (вибір регіонального центру залежить від місця проживання учасника, посилання на регіональні центри див. нижче).

Графік проведення пробного тестування:

  • 1 квітня 2017 року - українська мова і література;
  • 8 квітня 2017 року – історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова, російська мова.

Учасник пробного ЗНО може скласти максимум два пробних тести (українська мова та література та один предмет на вибір). Запрошення на пробне тестування, в якому буде вказано інформацію про пункт та час проведення тестування, учасники ПЗНО зможуть роздрукувати з власної персональної сторінки на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Допуск на пункти пробного тестування здійснюватиметься при наявності:

  • квитанції про сплату вартості послуг за проведення пробного тестування;
  • запрошення (реєстраційної картки);
  • паспорта (або свідоцтва про народження).

Визначення результатів пробного тестування

Після виконання тестових робіт усім учасникам пробного зовнішнього незалежного оцінювання буде видано тестовий зошит із відповідями на тестові завдання та схемами підрахунку тестових балів.

Для визначення результату за шкалою 100-200 балів необхідно буде скористатися спеціальним сервісом, розміщеним на інформаційній сторінці «Особистий кабінет учасника пробного ЗНО» (за наявності такого сервісу на сайті відповідного регіонального центру оцінювання).

Проглядів матеріалу: 476 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2017 | Комментарії (0)

     Тому, аби реалізувати право кожної дитини цікаво й повноцінно провести вільний час на зимових канікулах,  учнi  школи разом з педагогом-орнанізатором Романюк Лакраміорою Іллівною 11 сiчня вiдвiдали новорiчну красуню-ялинку. Завiтали до  Дiдуся Мороза, розповiдали вiршi та загадували загадки. Пiсля того ми продовжили екскурсiю  у розважальному центрi  « Depo’t », де iз задоволенням  вiдпочили на славу.
     Шкода, що канiкули  швидко закінчуються, і ми  знову маємо повертатися до школи. Але яскраві враження від добре проведеного часу допомагають у нелегкій справі.

Проглядів матеріалу: 458 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 16.01.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024