Четвер, 28.03.2024, 16:52















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Січень » 13

      Уряд схвалив Концепцію реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року. Реалізація концепції створить умови для реформування загальної середньої освіти з урахуванням досвіду провідних країн світу. Будуть розроблені нові стандарти змісту загальної середньої освіти, які ґрунтуватимуться на компетентнісному підході до навчання. Передбачено перехід до 12-річної середньої школи із трирічною профільною школою, що матиме академічне або професійне спрямування. Реформується система управління загальною середньою освітою, зокрема школа отримає право розробляти і впроваджувати власні освітні програми. Також Концепція передбачає стимулювання особистого і професійного зростання педагога, надання йому академічної свободи, матеріального стимулювання, зокрема шляхом підвищення розрядів у Єдиній тарифній сітці.

Текст документа «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа" на період до 2029 року» додається: Microsoft-Word.docx [27.48 Kb] (cкачиваний: 17)

 

Проглядів матеріалу: 454 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2017 | Комментарії (0)

     Зимові канікули - це пора для казкових пригод та незабутніх подорожей. Не могли цим не скористатися і учні 2-А класу, які разом з класним керівником Марією Петрівною Крецу вирішили  збагатити свій культурний світ, а тому відвідали драматичний театр ім.О.Кобилянської 4 січня 2017 р., де захоплено переглянули прем'єру дивовижної вистави "Різдвяна пригода мишенят" (за мотивами казок англійської письменниці Беатрікс Поттер), від якої були у захваті не тільки діти, але і їх батьки. Через веселу історію напередодні Різдва у житті мишенят діти впізнавали власні життєві історії, адже мали змогу розпізнати у маленьких мишках людські характери, бо у переглянутій казці миші, як і люди, вміли дружити, сваритись, боятись, ображатись і навіть… любити. 

Користуючись нагодою, і, будучи у хорошому настрої від перегляду, після вистави всі гуртом попрямували до садиби Діда Мороза й головної ялинки міста Чернівці.

 

 

 

   

Проглядів матеріалу: 492 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2017 | Комментарії (0)

   З метою пропаганди здорового способу життя 10 січня на базі Черепковецької ЗОШ пройшов турнір з волейболу. У турнірі взяли участь команди Глибоцького управління освіти, директорів навчальних закладів, вчителів Старововчинецького ліцею, Черепковецької та Багринівської ЗОШ.

 У дуже запеклій боротьбі перемогла команда управління освіти. Всі команди були нагороджені грамотами Черепковецької ЗОШ, а команда переможець – кубком управління освіти Глибоцької РДА.

Микола Лях, методист РМЦ, вручив комплект спортивного інвентарю для учнів Черепковецької ЗОШ.

Турнір показав, що одним з правил здорового способу життя є:
активність, активність і ще раз активність!

Прийнято рішення, що даний турнір повинен стати традиційним та проводитись щоп’ятниці на базі Черепковецької ЗОШ.

 

В.К.Каменюк

Директор Черепковецької ЗОШ

Проглядів матеріалу: 558 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 13.01.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024