Четвер, 28.03.2024, 18:22















Ви увійшли як Гість
Група "Гості"RSS
Освітній простір Глибоччини


          Головна                    Мій профіль          Вихід
Вхід на сайт

Наше планування
ЗНО 2019-2020
Олімпіади 2020
Закон "Про освіту"
Дошкільна освіта
Ліцензування
Меню сайту
Крилаті вислови
На сайті працюють

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
На сайті працювали
Вік сайту
Команда сайту
Архів записів
Головна » 2017 » Січень » 30

       „Сторінки боротьби за державну незалежність України“ під такою назвою пройшов тиждень виховних заходів у Глибоцькій гімназії. Не можна бути справжнім громадянином своєї країни, коли ти не усвідомлюєш свого коріння, не знаєш історії свого народу і своєї сім'ї.Тому вчителем історії Скибінською Л.С. та клубом «Феміда» було проведено інформаційні хвилинки «Соборність України. Естафета поколінь: від діда – прадіда», для учнів 10-х класів проведено круглий стіл «Герої крут. Міфи та реальність». Не залишилась осторонь і подія до Міжнародного дня памяті жертв Голокосту. Історію неможливо повернути назад. Але необхідно розповісти про неї всю правду.Тому в гімназії проведено лінійку памяті «Голокост – лихо століття». Підсумками проведених заходів є усвідомлення, що патріотизм - це не тільки любов до себе, це ще й повага до інших. Будемо спільно будувати вільну Україну – запоруку нашої долі!

Проглядів матеріалу: 416 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2017 | Комментарії (0)

    29 січня 2017 року Україна святкує 99-ту річницю з дня історичного бою під Крутами. Символ патріотизму та жертовності задля свободи країни – так українці говорять про безстрашних юнаків, яким вдалося на кілька днів зупинити наступ ворога.

   Учні 8-А класу, разом з класним керівником Кіфірюк Світланою Дмитрівною провели урочисту лінійку, присвячену героям Крут.

  Класними керівниками та класоводами проведено виховні години та уроки мужності, приурочені цьому заходу.

  Рівно 99 років тому, після створення Української Народної Республіки тут, на залізничній станції Крути, понад півтисячі українських студентів, захищаючи Київ, вступили у нерівний бій з більшовиками. Біля меморіалу на місці, де відбувався бій, поіменно згадують закатованих студентів та кадетів, які стали на захист України. Натепер достеменно відомі імена та прізвища 27-ми героїв.

  Трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.

  Подвиг українських юнаків під Крутами, що своєю кров’ю окропили святу землю в боротьбі за волю України, навічно залишиться в історії як символ національної честі...

  Вони - студенти, курсанти, школярі - виявилися у своєму патріотизмові вище за класові інтереси і, коли постала потреба, без вагань віддали молоде життя в ім'я волі свого народу.

  В масштабах всесвітньої історії ця битва зовсім невеличка. Вона не є зразком військового мистецтва. Просто це - символ нескореного духу нашої нації. Це приклад, який наслідують сучасні воїни АТО.

Проглядів матеріалу: 410 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2017 | Комментарії (0)

    31 січня завершується реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводиться з метою ознайомлення випускників шкіл та абітурієнтів із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування, робочого місця тощо.

Участь у пробному ЗНО є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт, а процедура проведення є максимально наближеною до процедури проведення основного ЗНО.

Кожен зареєстрований учасник зможе взяти участь у пробному ЗНО з української мови та літератури, а також в одному з тестів за вибором - історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської, французької мов.

Пробне тестування з української мови та літератури відбудеться 1 квітня, тестування з інших предметів - 8 квітня 2017 року.

Участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні є платною. Вартість одного тестування з одного тестового предмета у 2017 році складає 129 грн.

Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється регіональними центрами оцінювання якості освіти:

Київський регіональний центр оцінювання якості освіти
(м. Київ, Київська область, Черкаська область, Чернігівська область);

Вінницький регіональний центр оцінювання якості освіти
(Вінницька, Житомирська та Хмельницька області);

Дніпропетровський регіональний центр оцінювання якості освіти
(Дніпропетровська та Запорізька області);

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти
(Донецька та Луганська області);

Івано-Франківський регіональний центр оцінювання якості освіти
(Івано-Франківська, Чернівецька, Закарпатська та Тернопільська області);

Львівський регіональний центр оцінювання якості освіти
(Львівська, Рівненська та Волинська області);

Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти
(Одеська та Кіровоградська області);

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти
(Харківська, Сумська та Полтавська області);

Херсонський регіональний центр оцінювання якості освіти
(Херсонська та Миколаївська області, АР Крим та м. Севастополь).

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного тестування не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Результати пробного ЗНО не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Проглядів матеріалу: 501 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2017 | Комментарії (0)

     Для пернатих не страшні навіть великі морози,проте голод не витримують та гинуть.
Не будьмо байдужими, допоможімо вижити в непростий голодний і холодний час тим птахам, які не залишають рідні краї.
Як саме допомогти їм?

Змайструвати годівниці, розмістити їх на деревах у саду, по-можливості недалеко від пішохідної доріжки, щоб взимку легко було долати сніг. Яку саме годівницю змайструвати – хай вам підкаже фантазія. Вона може бути довільної форми, але повинна бути зручною для насипання кормів.Заздалегідь треба заготовити корм, а це може бути насіння соняшника, дині, горобини, ясеня. Улюбленим кормом птахів є також насіння бур’янів, зокрема, кропиви, Такі, спеціально заготовлені корми, можна буде взимку підсипати до годівниці і тоді ви задовольните потреби різних птахів. Також крихти білого хліба є чудовим кормом для багатьох пернатих. Сире несолене м'ясо чи сало, підвішене на мотузці до гілки дерева запримітять дуже скоро горобці та синиці.
 Фотозвіт про участь у МАРАФОНІ надсилати на e-mail: metod_centr_gluboka@ukr.net

 
 
 
 
Проглядів матеріалу: 602 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2017 | Комментарії (0)

Одна Батьківщина, і двох не буває, 
Місця, де родилися, завжди святі. 
Хто рідну оселю свою забуває, 
Той долі не знайде в житті.


   З метою виховання почуття відповідальності, патріотизму, любові до Батьківщини національної свідомості, любові до українського народу, його історії, збереження народних звичаїв та свят у навчально-виховному комплексі з 23.01 по 27.01 2017 року проведено тиждень патріотичного виховання .
   Патріотичні почуття дітей дошкільного та молодшого шкільного віку засновуються на їх інтересі до найближчого оточення (сім'ї, батьківського дому, рідного міста, села), яке вони бачать щодня, вважають своїм, рідним, нерозривно пов'язаним з ними. Важливим напрямом патріотичного виховання є прилучення до народознавства — вивчення культури, побуту, звичаїв рідного народу.
   Вихователі дошкільного підрозділу (Козачук А.П., Мельничук А.Д., Козачук Ю.М., Кузик І.І.) провели з дошкільнятами заняття на теми: « Українська хата – щедра та багата», «Моя країна – Україна», «Вишиванка», «Калинонька-красунечка». Цікавими та повчальними для дітей були дидактичні ігри: «В українській хаті», «Рослинний та тваринний світ України», «Український віночок», «Український одяг».
   Пізнаючи традиції, народну мудрість, народну творчість, розширюючи уявлення про народні промисли, наші маленькі вихованці поступово отримують цілісне уявлення про втілену в художній і предметній творчості своєрідність українського народу. 
   Учнів молодшого шкільного віку педагоги ознайомлюють з культурними і матеріальними цінностями родини і народу, пояснюють зв'язок людини з минулими і майбутніми поколіннями, виховують розуміння смислу життя, інтерес до родинних і народних традицій. 
   Вчителі початкових класів (Піцул А.М., Воробець Л.А., Стругарь Л.П., Шелепюк С.М.) провели уроки: «Твоя Батьківщина – рідна Україна», «Шануй батька й неньку, буде тобі скрізь гладенько», «Україна – єдина країна», «Ми – українці – єдина сім’я» та переглянули презентацію з метою виховання національної свідомості, людської гідності, відродження паростків духовності, формування поглиблення знань про історичний факт злуки українського народу, виховання глибокої поваги та любові до Батьківщини. Учні 3-4 класів писали диктант "Україна - моя країна".
   Музичний керівник Паламарюк М.В. презентувала учням початкових класів відеозбірку пісень про Україну у виконанні буковинських виконавців, учасників вокальних дитячих студій м. Чернівці та видатних українських співаків. 
  Дошкільнята вивчили пісню на слова та музику В. Дем’янчука «Тобі співаю Україно». 
   Педагоги нашого закладу виховують дітей у дусі патріотизму, формують у них усвідомлення прав і обов'язків перед Батьківщиною, відповідальності перед рідним народом.

Директор Петричанського НВК   Катренюк  Марія

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

&nbs ... Читати далі - тисни тут

Проглядів матеріалу: 480 | Завантажив: Ulia_RMC | Дата: 30.01.2017 | Комментарії (0)


Пошук

Підсумки

Юна Еліта

Фінанси

ЛМТ

Реєстрація ДНЗ

Сокіл "Джура"

Календар
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пройди тестування

SMS листування

Copyright MyCorp © 2024